Dynamic Yoga: Dit indre yogakompas

Dynamic yoga er en flowbaseret yogaform der bruger cirkulære bølgebevægelser (ullola) til at fordybe din indre sansning af kroppen. Gennem gentagende bevægelser og små aktiveringer vækker du den muskulatur der støtter dig i yogastillinger og gør din praksis mere flydende ubesværet nydelsesfuld. Birgitte guider et blidt men dynamisk flow der bevæger hele kroppen igennem og øger din sensitivitet overfor de signaler din krop sender dig når du dyrker yoga. Workshoppen skærper din evne til selv at mærke efter når du er til yoga snarere end at være afhængig af ydre autoriteter. Tre timer i dyb samtale med din indre kropslige visdom som altid er til rådighed.

Workshoppen er åben for alle uanset erfaring, der er god til hvile, meditation, spørgsmål og dialog i slutningen af klassen.

Tid: Lørdag den 6. oktober kl 10-13

Sted: Yogahuset Aalborg, Strandvejen 19

Pris: 275

Booking: skriv til birgitte på emailen nedenfor og hun stiller dig videre til værterne for aalborg-workshops

Open Flow Yoga: Din levende rygsøjle

Birgitte introducerer her en af de nyere tendenser i moderne yoga: Ikke-lineære bevægelser og fokus på fascia/bindevæv. Du bliver guidet grundigt ind i en undersøgelse rygsøjlens naturlige bevægelser og lærer at lytte til din egen krop og lade din yogapraksis komme indefra. Vi arbejder især med de fine membraner der forbinder hjerne og rygsøjle og har stor betydning for dit nervesystem, din balance og dit stressniveau. Birgitte guider en blidere dynamisk yogaform med fokus på renegerende bevægelse og forløsninger af dybe spændinger.

Tid: Lørdag den 6. oktober kl 14.40-17.30

Sted: Yogahuset Aalborg, Strandvejen 19

Pris:  275

Booking: Skriv til birgitte på emailen nedenfor og hun stiller dig videre til værterne for aalborg-workshops