Spiral vinyasa er en dynamisk, mindful yogaform der understøtter let og ubesværet bevægelse både i din yogapraksis og din hverdag. På kurset lærer du at bruge spiralbevægelser i et kontinuerligt flow der inviterer en naturlig styrke, spændstighed og integritet (tensegrity). Den organiske spiral-vinyasa inviterer en blød og katte-agtig styrke og giver dig en legende orientering på yogamåtten som din barnekrop helt sikkert genkender og elsker. Et kursus med masser af ny inspiration til dig der elsker yoga i flow.

Kurset undervises på dansk eller engelsk alt efter deltagernes behov. Det består af tre dele der kan bookes individuelt eller samlet

Tid: Mandage 15.15-16.45

Pris for samlet kursus booket inden 28. august: 1275kr.

Intro: Spiralbevægelser:

Tre klasser som introducerer dig for de basale byggeklodser i spiral vinyasa. Åbent for alle uanset erfaring.

Datoer: 28. August, 4, september og 11. september

Pris: 385 kr.

Spiral Vinyasa Niveau 1:

Et fire-ugers kursus hvor vi leger med spiralerne I et kontinuerligt vinyasa flow. Kurset er åbent for dig der har prøvet vinyasa yoga og gerne vil lege med nye bevægelser i din flow-praksis.

Datoer: 18.sept, 25.sept., 2.okt., 9.okt

Pris: 485

Spiral Vinyasa Niveau 2:

På dette kursus går vi dybere og finder det meditative flow i spiralerne. Denne del af kursus er åbent for dig der tidligere er blevet undervist af Birgitte på workshops, kurser, retreats eller online.

Datoer: 23. okt., 30.okt, 6.nov, 13.nov, 20.nov

Pris: 595

Booking og betingelser:

Skriv en email til Birgitte på info@birgittegorm.com for at høre om der er plads før du booker. Booking sker mod betaling på Mobile pay til 28892450 eller kontooverførsel til 4310 4400555915

Booking sker kun mod betaling og kan ikke refunderes eller overføres til andre events ved afbud. Ved booking af alle tre kurser inden 28. august kan du i tilfælde af sygdom erstatte op til to mistede undervisningsgange på Birgittes andet yogahold fredag morgen 8.00-9.30.