Et kursus for dig der underviser i flow-baseret yoga og vil lære mere.

Spiral vinyasa er en dynamisk, mindful yogaform der understøtter let og ubesværet bevægelse og sund kropsholdning både på yogamåtten og i hverdagen. I en traditionel, dynamisk yogaklasse arbejder vi ofte med lige linjer og har fokus på forholdet mellem kroppens forside og bagside (f.eks solhilsen). Hvad vi måske ikke kommer helt så ofte omkring er de spirallinjer som udgør en grundlæggende byggesten i al menneskelig bevægelse. Spiralflows er naturlige bevægelsesmønstre der rækker tilbage til den tidlige barndom og understøtter kroppens naturlige integritet og funktionelle bevægelighed. Spiral vinyasa kan bruges som krydderi på dine flow-baserede yogaklasser eller som en selvstændig praksis på f.eks workshops og retreats. Det er en undervisningsform der trin for trin opbygger sund muskelstyrke og afbalanceret spændstighed (tensegritet). Du lærer at undervise ud fra trinvis progression så alle dine elever kan være med. Du får en mere cirkulær kropslig orientering der giver et kreativt og legende løft til din undervisning og støtter dine elever i at forebygge klassiske yogaskader.

Max 11 deltagere.

Du får:

Generelle principper for en klar og let forståelig instruktion i flow-baseret yoga.

Nye vinyasa-typer du kan bruge mellem yogastillinger eller som ”spiral salutations”.

En metode til at undervise spiral vinyasa trin for trin.

Viden om betydningen af ”tensegrity” (tensional integrity) i yoga.

Viden om sammenhængen mellem bevægelse og læring i yogaens fysiske praksis.

Viden om barnets motoriske udvikling og hvordan du kan bruge denne viden i din undervisning.

Hvem kan deltage: Kurset henvender sig til dig der allerede har taget mindst en yogalæreruddannelse (minimum 100 timer). Det er en fordel hvis du allerede er i gang med at undervise, men ikke et krav. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du er kvalificeret så skriv en mail til Birgitte og fortæl om din erfaring.

Modul I: 5-6. september 8.30-16.00

Modul II: 3-4. oktober 8.30-16.00

Overbygning: Kurset kan tages alene eller fordybes med yderligere 20 timer fordelt på workshops eller kurser med Birgitte samt et personligt mentorforløb. Se kalenderen for datoer på supplerende workshops og kurser og skriv til Birgitte for at høre mere.

Booking: Skriv en mail til  info@dynamicyoga.dk

Pris: 4.499 Kr.

Når du er optaget, kan du forhåndsreservere din plads ved at indbetale et ikke-refunderbart depositum på 40% af prisen. Det resterende beløb betales senest to måneder før kursusstart og refunderes ikke ved afbud fra kursusdeltageren. Der er dog mulighed for, efter aftale med Birgitte, at sælge sin plads til en anden kvalificeret yogalærer eller udbyde den til eventuelle personer på venteliste hvis man får andre planer i perioden op til uddannelsen. Under særligt alvorlige omstændigheder som f.eks alvorlig sygdom eller lignende kan der forhandles om at overføre beløbet fra den samlede uddannelse til andre events eller senere uddannelser. Dette gælder ikke ved sygdom/fravær på enklete dage i uddannelsen. Det fulde beløb refunderes naturligvis hvis Birgitte skulle vælge at aflyse uddannelsen. Ved sygdom eller aflysning fra kursusudbyder vil der blive tilbudt erstatningstimer på en senere dato for det samlede hold. Der udstedes kursusbevis efter uddannelsen er afsluttet, såfremt deltageren har været til stede og deltaget aktivt i samtlige dage.