4 dybtgående yoga-flows. Weekenden former et progressivt forløb der tillader dig at bygge videre på det du lærer fra session til session. Workshoppen er åben for alle. Hvis du er ny vil du få en grundig introduktion til yoga, hvis du er øvet eller yogalærer vil finde ny inspiration til en sikker og sensitiv måde at undervise og praktisere på. Lørdag morgen og søndag eftermiddag kan bookes individuelt. De to andre klasser (bagoverbøjninger og solhilsen) forudsætter at man har været med lørdag morgen.

Lørdag den 13. oktober
10.00-13.00
Månehilsen (chandra namaskar)
Mærk din krop. Denne dynamiske serie af yogastillinger giver dig alle grundstillingerne i Dynamic Yoga og introducerer de 7 universelle aktioner der ligger bag en sikker og dybtgående yogapraksis. Klassen foregår som et dynamisk flow af yogastillinger der øger sanseligheden og sensitiviteten i kroppen samtidig med at åndedrættet sættes fri. Vi starter med de mest enkle variationer af den klassiske serie månehilsen (chandra namaskar). Derfra folder serien sig gradvist ud mens opmærksomheden går længere indad. Klassen slutter med afspænding og siddende meditation. Åben for alle.

14.30-17.30
Bagoverbøjninger: Åben dit hjerte – elsk din lænd
Elsk din krop. Workshoppen undervise som et langsomt men dybtgående vinyasa flow hvor vi gradvist bevæger os dybere ind i bagoverbøjningerne. Du vil få nogle enkle teknikker til at øge bevægeligheden i rygsøjlen uden at din lænd skal betale prisen. Du vil blive guidet til at bevæge dig opmærksomt så der er tid til at opleve stillingernes effekt på kroppen og sindet og finde alternativer til dem der har nået deres grænse. Workshoppen slutter med en lang afspænding og en guidet meditation. Åben for alle der har deltaget lørdag morgen.

Søndag den 14. oktober
Morgen 10.00-13.00
Solhilsen (suryanamaskar)
Åben din krop. Denne workshop fokuserer på den klassiske serie Suryanamaskar (solhilsen). Workshoppen undervises som et langt flow af solhilsner hvor vi starter med de let tilgængelige grundstillinger og bevæger os gradvist over i mere udfordrende variationer. Tre timers sensitiv og afbalanceret yoga hjælper dig til at øge sanseligheden og energiniveauet i kroppen samtidig med at kroppen åbnes og mobiliseres. Klassen ender i en lang afspænding og siddende meditation. Åben for alle der har deltaget på klassen “månehilsen”.

14.30-17.30
Restorativt flow – soft core yoga.
Giv næring til din krop. Som kronen på værket slutter weekenden med et blidt flowaf yogastillinger. Klassen undervises som en ekstra langsomt flydende serie af rygliggende, omvendte og siddende stillinger hvor hver asana holdes i længere tid. Serien tillader hele kroppen at lade batterierne op og påvirker de indre organers funktion så du bedre kan rense ud. Birgitte vil guide dig igennem et dybtgående flow der tager dig helt ind i dig selv og inviterer dig til at slippe spændinger helt inde fra kernen af kroppen. En klasse der afbalancerer dig og lader baterierne op til resten af ugen. Klassen er åben for alle.

Priser:
En klasse: 400 kr. (Kun klasserne ”månehilsen” og ”restorativt flow” kan bookes individuelt)
To klasser: 700 (Klassen ”bagoverbøjninger” lørdag eftermiddag samt klassen ”solhilsen” søndag morgen kræver at man har deltaget på ”månehilsen lørdag formiddag.)
Tre klasser: 950,- (Klassen ”bagoverbøjninger” lørdag eftermiddag samt klassen ”solhilsen” søndag morgen kræver at man har deltaget på ”månehilsen lørdag formiddag.)
Fire klasser: 1100,-

Booking:
Mail til Heidi Lykholt på: til@heidilykholt.dk. Tilmelding kun mod betaling, Tilmelding er bindende.