Bandha oversættes ofte med “kropslås” og beskrives som en teknik der oplader kroppens energi ved at lukke kredsløbet og cirkulere energien i stedet for at lade den strømme ud. Bandhaerne beskytter de sårbare steder i kroppen ved at give stabilitet, men de er også en nøgle for dig der gerne vil udforske de energetiske, og spirituelle aspekter af yogaens fysiske praksis. De fysiske stillinger i yoga (Asana) går meget dybere når de praktiseres som en invitation til Bandha. Kurset giver dig mulighed for at opleve bandha som en integreret del af din fysiske praksis snarere end som teoretisk viden eller selvstændig teknik. Kurset forløber over fem klasser der alle er baseret på en fysisk yogapraksis med masser af bevægelse.

På kurset bliver du undervist i at aktivere følgende bandhaer: Håndens bandha (hastabandha), fodens bandha (padabandha), rodlåsen (mulabandha), brystkasselåsen (uddiyanabandha), halslåsen (jaladarabandha), rygsøjlens bandha (merubandha).

Tilmelding: info@dynamicyoga.dk

Tid: 8.00/8.30-10.00
Lokalet åbner klokken kl 8.00  og du har mulighed for at arbejde selvstændigt med åndedrætsteknikker der forbereder kroppen til dagens praksis. Du vil bive undervist i de relevante teknikker de første to gange. Birgitte er til stede og besvarer spørgsmål fra 8.15. Selve klassen starter 8.30. Du bestemmer selv om du har lyst til at komme tidligt og forberede dig eller om du vil gå lige på kl 8.30

Undervisningsdatoer: 4/10, 25/10, 1/11, 8/11, 15/11

Pris: 650 kr