En uddannelse der prioriterer høj kvalitet i undervisningen og tid til den enkelte. Birgitte optager max 10 elever på hver årgang og med uddannelsen følger et velskrevet kursusmateriale på 80 sider med grundige beskrivelser, fotos og videolinks.

Open Flow yoga er en dynamisk, mindful yogaform der inviterer dig til at tænke ud af boksen når du underviser i de fysiske stillinger. Ved at introducere ikke-lineære og variable flows i din undervisning inviterer du dine elever ind i bevægelser der naturligt kan oversættes til det moderne menneskes hverdag. En uddannelse for dig der allerede er yogalærer og gerne vil give dine klasser et meditativt, funktionelt og legende boost.

Moderne fysisk yoga er i de senere år blevet udfordret af ny viden om kroppen der viser, at den lineære og statiske praksis der har formet rygraden i de fleste yogaskoler måske kunne bruge en opgradering. I frontlinjen af moderne yoga reflekterer man lige nu over

  1. Hvorvidt det egentlig er sundt at gentage de præcis samme bevægelser år efter år
  2. Hvorvidt det lineære alignment-paradigme har været så effektivt mod skader som vi håbede
  3. Hvorvidt statisk styrke og intense stræk egentlig er det bedste værktøj til at sikre sund bevægelighed på den lange bane.

Store og spændende spørgsmål som vi kun er begyndt at se spæde svar på. Open Flow Yoga tager fat i den nyeste viden og introducerer ikke-lineære bevægelser, developemental movement og blide, dynamiske stræk i yogaens fysiske praksis. Du lærer en række funktionelle bevægelser og åbne flows der følger naturlige sekvenseringsprincipper som de fleste af dine elever allerede har liggende i kroppens hukommelse fra den tidlige barndom. Ved at invitere dine elever til at bevæge sig med større variation, kompleksitet og tilpasningsevne støtter du deres kropslige robusthed og selvstændige læring. Du fordyber også din evne til at bygge bro mellem bevægelse og meditation så din undervisning sætter fokus på undersøgelse og selvindsigt snarere end selvoptimering. Du kan bruge Open flow yoga som en helt ny yogaform i sig selv, som krydderi på dine eksisterende yogaklasser eller som supplement til undervisning i mindfulness.

PRIS:
DKK 8500,- inklusiv kursusmaterialer.

Du får:

Generelle principper for en klar og let forståelig instruktion i flow-baseret yoga.

Undervisningsteknikker til at guide åbne flows så eleven føler sig tryg og sikker nok til at udforske deres egen krops iboende bevægelser.

Nye vinyasa-typer og flows du kan bruge som overgange mellem yogastillinger eller som selvstændig praksis.

En metode til at undervise Open Flow Yoga for trin.

Viden om fascia og tensegrity (tensional integrity) samt deres betydning i yogaens fysiske praksis.

Viden om sammenhængen mellem bevægelse og læring i yogaens fysiske praksis.

Viden om barnets motoriske udvikling og hvordan du kan bruge denne viden i din undervisning og sekvensering.

Et omfattende kursusmateriale med velskrevne tekster, fotos og videolinks der opsummerer teorien samt giver grundige beskrivelser af stillinger og bevægelser.

Hvem kan deltage: Kurset henvender sig til dig der allerede har taget mindst en yogalæreruddannelse (minimum 100 timer). Det er en fordel hvis du allerede er i gang med at undervise, men ikke et krav. Hvis du er i gang med din første yogalæreruddannelse, har lang undervisningserfaring men ingen formel uddannelse eller har en anden form for baggrund som du mener kvalificerer dig til denne uddannelse så skriv gerne en ansøgning og tag en snak med Birgitte om optagelse.

Optagelse: Optagelse på uddannelsen sker ved at du sender en kort email til Birgitte med en beskrivelse af 1) din uddannelse/baggrund indenfor yoga og bevægelse 2) din erfaring som underviser 3) din motivation til at søge ind på uddannelsen.

Modul I: 9.-11. November 2018

Fredag: 13:00-19:00

Lørdag:  09:00-18:00

Søndag: 10:00-16:00

Modul 2: 7.-9. December 2018

Fredag: 13:00-19:00

Lørdag: 09:00-18:00

Søndag: 10:00-16:00

Booking og betingelser:

Når du er optaget på uddannelsen, kan du forhåndsreservere din plads ved at indbetale et ikke-refunderbart depositum på 40% af prisen (3400 kr). Det resterende beløb betales senest to måneder før kursusstart og refunderes ikke ved afbud hvis dette sker efter 9. Septemer 2018. Der er dog mulighed for, efter aftale med Birgitte, at sælge sin plads til en anden kvalificeret yogalærer eller udbyde den til eventuelle personer på venteliste hvis du skulle blive forhindret. Under særlige omstændigheder som f.eks dokumenteret alvorlig sygdom eller lignende kan der forhandles om at overføre beløbet fra den samlede uddannelse til andre events eller senere uddannelser. Dette gælder ikke ved sygdom/fravær på enkelte dage i uddannelsen. Det fulde beløb refunderes naturligvis hvis Birgitte skulle vælge at aflyse uddannelsen. Opstår der alvorlig sygdom der kræver aflysning fra underviserens side vil der blive tilbudt erstatningstimer på en senere dato for det samlede hold. Der udstedes kursusbevis efter uddannelsen er afsluttet, såfremt deltageren har været til stede og deltaget aktivt i samtlige dage. Der afholdes ikke eksamen på uddannelsen.