Lær at praktisere yoga på en måde der passer til den krop du har i dag. Det er meget enkelt: Skarp smerte betyder “nej”, blød åbenhed betyder “ja”. Punktum. Sensitivitet er et simpelt men præcist kompas der kan guide din praksis indefra. Som børn lytter vi til kroppen og handler på det vi kan mærke men som vi vokser op druknes vores indre erfaring i brølet fra ydre autoriteter der fotæller os hvad vi skal stræbe efter og hvordan vi skal præstere at komme derhen. Kroppen glemmer således hurtigt sin medfødte integritet og bliver hård og spændt. Det fantastiske ved yoga er at man først kommer dybere i sin praksis når man tillader sig at stole på barnekroppen. Yogaens potentiale realiseres netop når vi mærker istedet for at præstere, responderer snarere end at køre videre ud over kanten.

Kurset er opbygget som en progressiv serie af yogaklasser hvor du gradvist øger sensitiviteten, bevægeligheden og den dybe styrke i kroppen. Hver klasse sætter ud med et dynamisk flow af yogastillinger og lander i en lang afspænding. Birgitte guider dig til at handle effektiv på det du kan mærke. Dette støtter dig i at justere yogastillingerne indefra kroppens medfødte visdom snarere end fra geometriske eller tekniske idealer.  Som du gradvist synker dybere ind i sanserne kan du begynde at høre din indre yogalærer.

Hver klasse er to timer lang og har max. 15 elever. Dette giver dig tid og plads til at lære mere fra gang til gang.

Undervises på dansk, der kan gives få engelske instruktioner hvis nødvendigt.

Datoer: 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10, 30/10
(hvis du er forhindret i at komme alle gange kan du indenfor kursusperioden erstatte op til 3 tabte klasser på et andet Dynamic Yoga kursus)

Pris: 1080,- (12 timers undervisning)

Booking: info@kobenhavnsyoga.dk

Spørgsmål: +45 26 16 93 09