På disse kurser lærer du at mærke kroppen mere tydeligt og lade yogastillingerne folde sig ud derfra. Flowet foregår i langsomme bølger, der forløser og regulerer bindevævet (fascia) og inviterer til balance i nervesystemet. En typisk klasse kombinerer simple sekvenser, hvor du flyder mellem to eller flere yogastillinger med mere spontane flows, der udforsker kroppens evne til at følge sin egen organiske bevægelse. Dette kan støtte dig i din selvpraksis, sådan at den bliver mere kreativ og baseret på kroppens behov end på at komme igennem en rutine. Det er en meditativ og sanselig praksis, der tager dig dybt ind i dig selv og inviterer dig til at undersøge det din krop kalder på lige nu.

Progressionen fra niveau 1 til 3 handler om sensitivitet og evnen til at mærke mere subtile lag af kroppen. Styrke og smidighed er en mulig sideeffekt, men ikke et mål i sig selv. Du kan bruge kurset som dit ugentlige åndehul, hvor du bare slapper af og nyder flowet eller som inspiration til at etablere en stabil og nydelsesfuld yogapraksis derhjemme.

Pris: Hele forløbet booket inden 25. August: 1.350 kr.

Kursus niveau 1: Land blødt efter sommerferien

Når sommeren klinger af og vi igen skal tilbage til hverdagen, har din yogapraksis godt af at blive holdt lidt i hånden. Her er et struktureret forløb over nogle uger, der sikrer, at du bliver nede i gear efter ferien. Du får en række lækre morgen-flows, der bevæger hele kroppen og forbereder til meditativ afspænding.

Du lærer nogle basale greb og øvelser, du kan lege med derhjemme, på kontoret eller som teknik til at støtte din krop på de andre yogaklasser, du kommer på. Kurset forbereder til niveau 2 som starter i slutningen af september.

Datoer: 25/8, 1/9, 8/9

Pris 375 kr.

Åben for alle uanset erfaring.

Kursus niveau 2: Frit flydende

På dette kursus går vi lidt dybere med flow-baseret yoga. Hvor vi i yoga ofte kun bruger flow til at løsne op i kroppen mellem to statiske stillinger, giver vi her plads til at udforske, hvordan kontinuerlige bevægelse virker i kroppen. Vi bruger blide, cirkulære forløb mellem to eller flere stillinger (ullola), hvor kroppen lærer gennem gentagelse og gradvist går dybere. Vi arbejder også med mere meditative flows, hvor bevægelsen opstår spontant ud fra kroppens egen impuls. En sanselig og kreativ praksis, der måske bryder nogle af de vante forestillinger om yoga i flow.

Datoer: 29/9, 6/10, 13/10, 27/10, 3/11, 10/11

Pris 750 kr.

Åben for alle der har basal erfaring med at dyrke yoga i flow (fra f.eks dynamic yoga, vinyasa, asthanga, Yoga Somatics eller lignende).

Kursus Niveau 3: Næring og ro

Som vinteren banker på, får vi brug for ro, hvile og stilhed for at samle energi til de mange aktiviteter, vi har op til Jul. Denne serie af klasser bygger videre på de teknikker, vi har brugt i de tidligere forløb og fokuserer især på at få ro på nervesystemet gennem forløsning af bindevævet i blide flows.

Datoer: 24/11, 1/12, 8/12, 15/12

Pris 500 kr.

Åben for alle der har deltaget i tidligere kurser, workshops eller retreats med Birgitte

Underviser: Birgitte Gorm Hansen
Dato:  Start d. 25. august
Tidspunkt: Torsdage kl 8-9.30
Pris: 1350 kr for hele kurset. De tre moduler kan også bookes individuelt.
Spørgsmål: kontakt@yogavesterbro.dk
BOOK HER