Fascia er det tynde elastiske væv der forbinder kroppens dele til en sammenhængende helhed. I moderne yoga går vi ofte til fascia/bindevæv gennem statiske ’stræk’ i passive stillinger eller passivt pres fra tyngdekraften (som f.eks i yin yoga). I de seneste år har vi set en opblomstring af nye måder at bevæge sig på i yoga som arbejder med fascia  gennem langsomme, subtile bevægelser, muskulær aktivering og spontane flows. Der er ingen tvivl om at fascia er ved at blive ”det nye sort” i moderne yoga.

Denne workshop udforsker hvordan vores yogapraksis  kan regulere ubalancer i nervesystemet og hjælpe dig til at vedligeholde spændstighed og elasticitet i dit bindevæv. Birgitte guider en langsomt flydende yogaklasse hvor bevægelsen opstår ud fra din egen indre sansning af kroppen. Vi undersøger og udfordrer vores vanemæssige bevægelsesmønster på yogamåtten og leger med nogle helt nye måder at bevæge os på. Klassen veksler mellem fælles undersøgelser i mere strukturerede bevægelser og langsomme ‘åbne flows’, som inviterer dig til at gå på opdagelse i din indre erfaring af kroppen.

Workshoppen er især god for dig der har brug for næring og ro efter en stresset periode eller dig der gerne vil finde nye måder at bevæge dig på i din yogapraksis.

Birgittes undervisning faciliterer din medfødte kropslige intelligens så du tydeligt kan mærke kroppens signaler og handle på dem. Derfor er workshoppen centreret omkring din egen indre oplevelse snarere end et forsøg på at lære om og forstå anatomien bag praksissen. Der vil derfor være fokus på praksis snarere end teori hele vejen igennem workshoppen, dog med mulighed for at stille spørgsmål til sidst.

Tid: 13.30-16.00

Pris: 349 kr for en klasse 498 for hele dagen. (Spar 100 kr. ved at booke denne klasse sammen med “yogafilosofi i praksis”)

Booking: http://zenhotyoga.dk/uddannelse/workshop/

Spørgsmål: Zensitiv Yoga organiserer dette event og besvarer praktiske spørgsmål på email booking@zenhotyoga.dk eller Tlf: 60 144 188