Oplysning om priser og tilmelding kontakt Nordisk Yoga: http://nordiskyoga.dk/

mail: info@nordiskyoga.dk

10.00-13.00: Flow-meditation

En serie af meget enkle yogastillinger inviterer dig til at finde meditationen i bevægelsen og lade åndedræt og bevidsthed smelte sammen til en blid indre rytme. Små bølgebevægelser (ullola) bringer dig helt ind til hjertet af din oplevelse af kroppen og forbereder dig til siddende meditation. Klassen er blid og langsom og handler mere om den indre tilstand end om det ydre udtryk.

Workshoppen er åben for alle, også dig der aldrig har prøvet yoga før.

14.00-17.00: Siddende meditation

Meditation undervises ofte som ”træning af sindet” eller ”kontrol af sindet”. I Dynamic Yoga går vi til meditation som en kropslig praksis (somatisk meditation). Snarere end at disciplinere dig selv handler denne workshop om at møde det, du allerede er. En serie af siddende meditationer afbrudt af små bløde yoga flows tager dig gradvist dybere ind i din oplevelse af kroppen. Vi går til meditation som en fysisk og sansebaseret praksis snarere end en mental observation.

Workshoppen er åben for alle der har lyst til at lære at meditere, også selv om du ikke har nogen tidligere erfaring. For dig der har stiftet bekendtskab med mindfulness, vipasana eller zen vil workshoppen kunne tage dig dybere i din praksis og give dig nogle nye teknikker at lege med.