Århus holder deres egen yogafestival den 15-17 marts 2013. Dynamic Yoga er med den 16. marts kl 14.00-15.30 hvor Birgitte underviser en klasse som alle kan være med på. Det er en non-profit festival så der er ingen entre på indgangen.

http://yogadays2013.wordpress.com/program/

Feel-good-yoga

I yoga tales der meget om ”bliss” eller ”fryd” (Ānanda). Men mange af os kommer til yoga og oplever at vi skal bide tænderne hårdt sammen for at komme igennem en moderne flow-baseret yogaklasse. Er man et helt almindeligt moderne menneske kan mange yogastillinger føles som fysiske umuligheder og Ānanda lyder lidt som en by i Rusland.

”Bliss” er imidlertid ikke en præmie du får hvis du gennemfører en yoga-boot-camp. Ānanda er en grundtilstand  i mennesket, en tilstand du er født med og som yoga tilbyder dig at genopdage.

På denne klasse får du en introduktion til hvordan Dynamic Yoga arbejder med kroppens naturlige intelligens, sådan at du kan få en aktiv fysisk yogapraksis der føles godt. En praksis hvor du undersøger muligheden for at finde fryden ved, simpelthen at være i live.

Den første halvdel af klassen er baseret på serien månehilsen (chandra namaskar), et aktivt og meditativt flow af yogastillinger der vækker sensitiviteten og kommer hele kroppen igennem. Den sidste del af klassen er et mere blidt flow af liggende og omvendte stillinger. Vi slutter med afspænding og en kort, siddende meditation.

Workshoppen er for alle. Fra nybegyndere til de mest avancerede. Tag en varm trøje og et tæppe med til den sidste del af klassen så du ikke bliver kold.