Workshoppen er fuldt booket men du kan komme på venteliste og vil blive ringet op hvis der kommer et afbud. Skriv en sms til 26169309 hvis du vil på venteliste.

Fascia er det tynde elastiske væv der forbinder kroppens dele til en sammenhængende helhed. I moderne yoga går vi ofte til fascia/bindevæv gennem statiske ’stræk’ i passive stillinger eller passivt pres fra tyngdekraften (som f.eks i yin yoga). I de seneste år har vi set en opblomstring af nye måder at bevæge sig på i yoga som arbejder med fascia  gennem langsomme, subtile bevægelser, muskulær aktivering og spontane flows. Der er ingen tvivl om at fascia er ved at blive ”det nye sort” i moderne yoga.

Denne workshop udforsker hvordan vores yogapraksis  kan regulere ubalancer i nervesystemet og hjælpe dig til at vedligeholde spændstighed og elasticitet i dit bindevæv. Birgitte guider en langsomt flydende yogaklasse hvor bevægelsen opstår ud fra din egen indre sansning af kroppen. Vi undersøger og udfordrer vores vanemæssige bevægelsesmønster på yogamåtten og leger med nogle helt nye måder at bevæge os på. Klassen veksler mellem fælles undersøgelser i mere strukturerede bevægelser og langsomme ‘åbne flows’, som inviterer dig til at gå på opdagelse i din indre erfaring af kroppen.

Workshoppen er især god for dig der har brug for næring og ro efter en stresset periode eller dig der gerne vil finde nye måder at bevæge dig på i din yogapraksis.

Birgittes undervisning faciliterer din medfødte kropslige intelligens så du tydeligt kan mærke kroppens signaler og handle på dem. Derfor er workshoppen centreret omkring din egen indre oplevelse snarere end et forsøg på at lære om og forstå anatomien bag praksissen. Der vil derfor være fokus på praksis snarere end teori hele vejen igennem workshoppen, dog med mulighed for at stille spørgsmål til sidst.

Pris: 349 kr

Tilmelding: Betal med Mobile Pay 28892450 og giv besked om at du kommer til info@dynamicyoga.dk.

Betingelser: Tilmelding er bindende og først gældende når betaling er modtaget. Har du ikke mobile pay kan du betale ved kontooverførsel. Bliver du forhindret i at komme er du (efter aftale) velkommen til at sælge din plads videre, ligesom du ville gøre med en koncertbillet.