Kombinationen af yoga, meditation og Big Mind processen har vist sig at være et uovertruffent værktøj til indre bevidstgørelse, øget selvindsigt og opløsning af dybtliggende, ofte ubevidste mønstre og blokeringer, som hindrer den enkelte i at udfolde sit indre potentiale.

På denne weekend vil du få et nyt perspektiv på din livssituation og dine udviklingsmuligheder, og du vil få hjælp til at tage de næste afgørende skridt på din vej.
Desuden vil du få mulighed få at geare helt ned og opleve dyb afspænding i sind og krop og lære nye redskaber til at forfine og fordybe din egen yoga- og meditationsudøvelse i hverdagen.

Tid, sted og pris: Lørdag den 14. oktober fra kl. 11 – ca. 17.30 og søndag den 15. oktober fra kl. 11 – ca. 17.00 i Det Åbne Rum, Østbanegade 13 kld., Kbh Ø. Lige ved Østerport Station. 75 minutters frokostpause hver dag. Du bedes selv medbringe frokostmadpakke, eller du kan vælge at spise frokost ude i byen på et af de mange nærliggende spisesteder. Husk at medbringe egen yogamåtte. Pris: 1250 kr. ved tilmelding/betaling inden den 1. juni. Herefter er prisen 1450 kr.

Undervisere: Yogalærer Birgitte Gorm Hansen og meditationslærer Svend Trier, som begge har modtaget træning i Big Mind processen af den amerikanske zenlærer Genpo Roshi.

Klik her for tilmeldingsprocedure!