Disse to kurser giver dig mulighed for at komme i dybden med Dynamic Yoga. Trin for trin bliver du guidet til at mærke kroppen, forløse af åndedrættet og give slip ind i kernen af yogaens fysiske stillinger. Kurserne ligger torsdage 8.45-10.15 hos Yoga på Vesterbro lige ved Vesterport station.

Dynamic Yoga Kursus: Den indre vinyasa

I yoga undervises fysiske stillinger, åndedrætsøvelser og meditation oftest som selvstændige teknikker. Når de tre opleves simultant åbner de døren til at dybere lag af din praksis. På dette kursus får du mulighed for at undersøge hvordan det at arbejde i flow kan hjælpe dig til at finde et meditativt nærvær hele vejen igennem en dynamisk yogapraksis. I stedet for at skulle følge klassens fælles tempo lærer at følge dit naturlige åndedræts indre rytme. Denne indre vinyasa giver dig en konkret og kropslig erfaring med enheden bag krop, åndedræt og bevidsthed.

Datoer:

9/10
23/10
30/10
6/11
13/11

Dynamic Yoga Kursus: Dyb styrke, dyb forløsning

Kernen af kroppen er det sted hvor vi ofte holder dybe spændinger der påvirker vores fordøjelse, åndedræt, stofskifte og bevidsthedstilstand. At give slip på spændinger i kroppens dybe kerne er derfor både udrensende og forløsende. For at du kan give slip helt inde i kernen skal der være ”noget” at give slip ind i: En dybere styrke og integration som netop markerer forskellen mellem yoga og andre former for fysisk træning. Kurset lærer dig at aktivere kroppen som et hele og arbejder især med at vække den dybe muskulatur omkring rygsøjlen. Dette giver dig en yogapraksis der føles blød, selv når du er aktiv og i flow. Hen mod slutningen af kurset skruer ned for tempoet og holder stillingerne i længere tid. Kurset integrerer styrke og forløsning og åbner for en dybere enhedsoplevelse (sarvangabandha).

Datoer:

20/11
27/11
4/12
11/12
18/12

Priser:

Kursus I: 650 Kr.

Kursus II: 650 kr.

Kursus III: 650 kr.

Booking:
Yoga på Vesterbro: louise@yogavesterbro.dk
Gammel Kongevej 5
+45 31 54 00 19