Yogafilosofi er fuld af dybe erkendelser fra gamle mestre. Men hvis vi skal tro hvad de flest af dem skriver, bærer du allerede disse erkendelser i dig selv. Yogafilosofi er derfor ikke blot et studie af andres tanker og ideer, men også en praksis og en undersøgelse af din egen dybeste natur.

På denne workshop bruger vi Big Mind processen til at lære os selv bedre at kende. Birgitte faciliterer gruppen i en dialog med forskellige aspekter af det du kender som “mig selv”. Disse aspekter rummer ofte dyb visdom og kærlighed, men i deres undertrykte tilstand kan de spænde ben for os og gøre livet mere kompliceret end det behøver at være.  Ved at give skjulte aspekter af dig selv stemme kan yogafilosofi blive en levende praksis du kan lege med i hverdagen.

Du behøver ikke have kendskab til yogafilosofi for at være med. Faktisk er det en fordel hvis du lader teorien blive derhjemme og i stedet kaster dig ud i at undersøge hvilke erkendelser yoga tilbyder dig der hvor du er i dag. Workshoppen kan bookes alene eller som forberedelse til eftermiddagens yogaworkshop med Birgitte. Alle fra 15 år og op kan deltage, vi sidder i stole eller på meditationspuder og holder en kort pause midtvejs i workshoppen.

Pris: 249 kr for denne klasse alene, 498 for hele dagen (sparer 100 kr. ved at booke denne klasse sammen med workshoppen “fascia i bevægelse”)
Booking: http://zenhotyoga.dk/uddannelse/workshop/
Spørgsmål: Zensitiv Yoga organiserer dette event og besvarer praktiske spørgsmål på email booking@zenhotyoga.dk eller Tlf: 60 144 188

Om Big Mind:
Big Mind processen er opfundet og udviklet af den amerikanske zenmester Genpo Roshi og kombinerer østlig spirituel praksis med redskaber fra vestlig psykologi. Hvor traditionelle praksisser fra østen giver os et glimt af, hvordan livet ser ud fra et mere omfattende perspektiv end “mig”, kan psykoterapien bringe os i kontakt med vores indre uopdagede ressourcer. Resultatet er en legende metode til selvindsigt der på een gang er nænsom, dybtgående og let at bruge.  Big Mind bruges i dag i mange forskellige sammenhænge, fra organisationsudvikling og coaching til terapi og spirituel praksis. Det foregår som en gruppebaseret dialog mellem Birgitte og deltagerne, hvor vi deler indsigter og erfaringer. En Big Mind process tilbyder dig nye perspektiver på dig selv og dit liv og sandsynligvis også en aha-oplevelse eller to. Spontane meditationer kan forekomme undervejs hvis gruppen er åben for det. Birgitte er uddannet psykolog og yogalærer og en af de få danskere der har gennemgået grunduddannelsen i Big Mind facilitering hos Genpo Roshi.