Vil du gerne dybere med din fysiske yogapraksis? Nu kan du booke et struktureret forløb der tager dig et skridt videre uge for uge. Kurset er fordelt over tre temaer og undervises af Birgitte Gorm Hansen.

Vi lægger ud med en vital og energigivende serie af klasser der arbejder os igennem spiralernes dynamik og leger med de assymetriske stående stillinger som ikke normalt undervises på åbne klasser i Dynamic Yoga.  Masser af power of flow i gløden fra sensommeren.

Derefter følger en serie af klasser hvor bandha er i fokus som en integreret del af yogaens fysiske stilllinger og opmærksomheden inviteres indad. Du lærer at aktivere kroppens dele sådan at de skaber en energetisk integration af hele kroppen og en mere meditativ praksis.  Vi arbejder med bandha strukturelt i yogastillinger og flows men også som en åndedrætspraksis i begyndelsen af hver klasse.

Vi slutter i vintermørket med tre klasser der handler om kroppen og yoga som enhed. Snarere end at tænke yoga som noget der forener adskilte dele lærer du her en tilgang til kroppen som et hele og yoga om kunsten af afdække enhedsbevidstheden. Her arbejder vi med overgivelse, blødhed, meditation og hele kroppen som bandha (sarvangabandha).

For dem der ønsker at udvikle deres selvpraksis i løbet af efteråret vil lokalet være åbent allerede fra kl. 8.00 så du selvstændigt kan arbejde med nogle af de teknikker og stillinger du lærer på kurset de første 30 minutter. Du vil få små åndedrætsøvelser og sekvenser du kan praktisere selv inden klassen går i gang. Birgitte er oftete til stede fra ca. 8.10 for at besvare spørgsmål og vejlede dig i din selvpraksis. På den måde bliver det lettere at tage din yogamåtte med hjem på stuegulvet.

Kursusplan:

Spiraler & de Assymetriske stående stillinger: 16/8, 23/8, 30/8, 6/9, 20/9, 27/9

Bandha og integration: 4/10, 25/10, 1/11, 8/11, 15/11

Enhed: 29/11, 6/12, 13/12

NB: Der er ikke undervisning den 13/9, 11/10, 18/10 (skolernes efterårsferie) samt 22/11
Den 25/10 og vil der være vikar på klassen.

Pris: 1500 kr for hele forløbet. Der er mulighed for at betale i to rater hv 1. august og 1. September.

Booking: info@dynamicyoga.dk