Denne workshop er den anden ud tre som introducerer dynamikken bag de fysiske stillinger i yoga (asana). På denne lørdag vil morgenklassen introducere de basale principper for aktiveringen af fødder og ben. Vi vil arbejde med en særlig sekvens af yogastillinger (vinyasachandrasya) som  styrker hele bevægeapparatet og kalibrerer alle de store led i kroppen med særlig fokus på at få fødder, ben og bækken til at arbejde som en enhed. Dette hjælper dig til at beskytte sårbare steder som f.eks knæ og lænd og giver et godt fundament for de stående stillinger. Klassen slutter med en lang guidet afspænding og siddende meditation.
Eftermiddagsklasen forklarer principperne bag morgenklassen gennem små praktiske eksperimenter på yogamåtten. Dagen slutter med en blid,
flydende yogaklasse der åbner og hofteleddet og stabiliserer bækkenet.

Efter workshoppen modtager du en billedfil med vinyasachandrasya-serien så du kan praktisere den på egen hånd derhjemme.

Denne “workshop trilogi” løber over tre lørdage og introducerer de 7 universelle aktioner der ligger bag enhver yogastilling. Nybegyndere vil få en god start og erfarne yogier vil finde teknikker til at tage deres praksis et skridt videre. Hver workshop er baseret på en særlig komponeret serie af let tilgængelige stillinger og flows som du efterfølgende kan arbejde videre med derhjemme.  De tre lørdage kan bookes individuelt eller billigere hvis du tager trilogien som et samlet kursus.

Online booking: http://yoganet.halbooking.dk?hold=2529

Pris: 500 kr per workshop dag (der gives rabat hvis du booker alle tre workshops med brug af Yogacentralens klippekort)