Morgenklassen introducerer de basale principper for aktiveringen af rygsøjlen. Vi vil arbejde med en særlig sekvens af yogastillinger (vinyasasamerasya) som styrker den dybe rygmuskulatur og integrerer de led der støtter rygsøjlen i over og underkrop. Der arbejdes især med stillinger der styrker kernemuskulaturen tæt ved rygsøjlen, f.eks. maveliggende bagoverbøjninger samt siddende rotationer og ekstensioner. Morgenen afrundes med en lang afspænding og siddende meditation.

Eftermiddagen forklarer principperne bag morgenklassen gennem små praktiske eksperimenter på yogamåtten. Dette vil gøre dig bedre i stand til at integrere og anvende dem på egen hånd. Dagen slutter med en blid flydende yogaklasse der løsner op i hele ryggen og hjælper dig til at give slip helt inde i kernen af kroppen.

Efter workshoppen modtager du en billedfil med vinyasasamerasya- serien så du selv kan arbejde videre med den derhjemme.

Nybegyndere vil få en god start og erfarne yogier vil finde teknikker til at tage deres praksis et skridt videre. Hver workshop er baseret på en særlig komponeret serie af let tilgængelige stillinger og flows som du efterfølgende kan arbejde videre med derhjemme.

online booking: http://yoganet.halbooking.dk?hold=2530

Pris: 500 kr per workshop dag (der gives rabat hvis du booker alle tre workshops med brug af Yogacentralens klippekort)