Mærk kroppen og lad yogastillingerne folde sig ud derfra. På dette kursus udforsker vi kroppens evne til selv at handle på det du kan mærke. Flowet foregår i langsomme, meditative bølger der regulerer nervesystemet og fascierne (en del af dit bindevæv).  Du lærer at kombinere tre nye bevægelsestyper: Bølger (undulation), svingninger (oscillation) og åbne flows (Fluktuation).

Kurset undervises på dansk. Det består af tre dele der kan bookes individuelt eller samlet.

Tid: Fredage 8.00-9.30

Pris for samlet kursus booket inden 25. august: 1099kr.

Intro: Tre bevægelsestyper

Kurset introducerer dig for de tre bevægelsestyper du møder i Open Flow Yoga. Åbent for alle uanset erfaring.

Datoer: 25. august, 1. september og 8. september

Pris: 385 kr.

Open Flow Yoga:

Et fire-ugers kursus hvor vi kombinerer strukturerede sekvenser med meditative ”dyk” ned i det åbne flow. Kurset er åbent for dig der har prøvet yoga eller meditation og gerne vil lege med meditativ bevægelse.

Datoer: 22.sept, 29.sept., 6.okt., 13.okt

Pris: 485

Open Flow Restorativ:

Som vintermørket sænker sig bliver det lettere at vende opmærksomheden indad og finde meditationen i bevægelsen. Tre stressreducerende yogaklasser afbalancerer nervesystemet gennem arbejde med fascierne i bide flows. Kurset er åbent for dig der har prøvet yoga eller meditation og gerne vil lege med meditativ bevægelse. Velegnet til dig der har brug for næring og ro.

Datoer: 27. Oktober, 3. November., 17. November.

Pris: 385

Booking:

Skriv en email til Birgitte på info@birgittegorm.com for at høre om der er plads før du booker. Booking sker mod betaling på Mobile pay til 28892450 eller Kontooverførsel til 4310 4400555915

Betingelser:

Booking sker kun mod betaling og kan ikke refunderes eller overføres til andre events ved afbud. Ved booking af alle tre kurser inden 25. august kan du i tilfælde af sygdom erstatte op til to mistede undervisningsgange på Birgittes andet yogahold samme sted Mandag eftermiddag 15.15 til 16.45

Deltagelse i det fulde kursus giver 10% rabat på Birgittes workshops på sluseholmen.