På dette kursus går vi lidt dybere med flow-baseret yoga. Hvor vi i yoga ofte kun bruger flow til at løsne op i kroppen mellem to statiske stillinger, giver vi her plads til at udforske, hvordan kontinuerlige bevægelse virker i kroppen. Vi bruger blide, cirkulære forløb mellem to eller flere stillinger (ullola), hvor kroppen lærer gennem gentagelse og gradvist går dybere. Vi arbejder også med mere meditative flows, hvor bevægelsen opstår spontant ud fra kroppens egen impuls. En sanselig og kreativ praksis, der måske bryder nogle af de vante forestillinger om yoga i flow.

Datoer: 29/9, 6/10, 13/10, 27/10, 3/11, 10/11

Pris 750 kr.

Spørgsmål: kontakt@yogavesterbro.dk
BOOK HER

Åben for alle der har basal erfaring med at dyrke yoga i flow (fra f.eks dynamic yoga, vinyasa, asthanga, Yoga Somatics, Fascial Flow yoga eller lignende).

Generel info om kurset:

På disse klasser lærer du at mærke kroppen mere tydeligt og lade yogastillingerne folde sig ud derfra. Flowet foregår i langsomme bølger, der forløser og regulerer bindevævet (fascia) og inviterer til balance i nervesystemet. En typisk klasse kombinerer simple sekvenser, hvor du flyder mellem to eller flere yogastillinger med mere spontane flows, der udforsker kroppens evne til at følge sin egen organiske bevægelse. Dette kan støtte dig i din selvpraksis, sådan at den bliver mere kreativ og baseret på kroppens behov end på at komme igennem en rutine. Det er en meditativ og sanselig praksis, der tager dig dybt ind i dig selv og inviterer dig til at undersøge det din krop kalder på lige nu.

Progressionen fra niveau 1 til 3 handler om sensitivitet og evnen til at mærke mere subtile lag af kroppen. Styrke og smidighed er en mulig sideeffekt, men ikke et mål i sig selv. Du kan bruge kurset som dit ugentlige åndehul, hvor du bare slapper af og nyder flowet eller som inspiration til at etablere en stabil og nydelsesfuld yogapraksis derhjemme.