Mærk kroppen og lad yogastillingerne folde sig ud derfra. På dette kursus udforsker vi kroppens evne til selv at handle på det du kan mærke. Flowet foregår i langsomme, meditative bølger der regulerer nervesystemet og fascierne (en del af dit bindevæv). Du lærer at kombinere tre nye bevægelsestyper: Bølger (undulation), svingninger (oscillation) og åbne flows (Fluktuation).

På dette fire-ugers kursus hvor vi kombinerer strukturerede sekvenser med meditative ”dyk” ned i det åbne flow. Kurset er åbent for dig der har prøvet yoga eller meditation og gerne vil lege med meditativ bevægelse.

Datoer: 22.sept, 29.sept., 6.okt., 13.okt

Pris: 485

Booking:

Skriv en email til Birgitte på info@birgittegorm.com for at høre om der er plads før du booker. Booking sker mod betaling på Mobile pay til 28892450 eller Kontooverførsel til 4310 4400555915

Betingelser: Booking sker kun mod betaling og kan ikke refunderes eller overføres til andre events ved afbud. Ved booking af alle tre kurser inden 25. august kan du i tilfælde af sygdom erstatte op til to mistede undervisningsgange på Birgittes andet yogahold samme sted (Mandag eftermiddag 15.15 til 16.45)

Deltagelse i det fulde kursus giver 10% rabat på Birgittes workshops på sluseholmen.