Disse tre kurser giver dig noget god grundteknik og inspiration til at lave yoga selvstændigt derhjemme. Kurserne kan bookes individuelt eller som en samlet pakke og du kan starte på alle tre kurser uanset om du er nybegynder eller allerede har dyrket yoga i en del år. Undervisningen understøttet af lydfiler som du kan downloade fra Dropbox og bruge som inspiration i din egen praksis derhjemme.

Undervisningen foregår i det smukke yogarum på sluseholmen hver mandag 8.00-9.15. Det er et eksklusivt hold med plads til max. 12 elever så der er tid og plads til at gå i dybden og få personlig vejledning. Der er yogamåtter, tæpper og puder i lokalet som åbner 15 minutter før klassen starter.

Du kan booke hvert kursus separat for 500 kr. per kursus eller hele forløbet som en samlet pakke for 1200 kr. Prisen er inklusive kursusmaterialer.

Kursus1: Back to Basics

Dette kursus introducerer dig til nogle nyttige grundteknikker som er vigtige når du skal i gang med yoga. Vi arbejder i små flows (ullola) som lærer dig at aktivere kroppen så du understøtter dine led. Vi træner også din sensitivitet og kropsfornemmelse. Et godt kursus hvis du er ny elev hos Birgitte også selv om du har gået til yoga i mange år.

2/2, 16/2, 23/2, 2/3

Pris: 500

Tilmelding info@dynamicyoga.dk

Kursus2: Månehilsen

På dette kursus får du mulighed for at undersøge hvordan det at arbejde i flow kan hjælpe dig til at finde et meditativt nærvær hele vejen igennem en dynamisk yogapraksis. I modsætning til den mere kendte solhilsen kalder månehilsen (chandra namaskar) på en mere meditativ praksis der hele tiden ændrer sit udtryk efter kroppens skiftende behov. I stedet for at skulle følge klassens fælles tempo lærer at følge dit naturlige åndedræts indre rytme. Du lærer også at bruge kroppens muskulatur på en måde hvor flowet af yogastillinger frisætter og blødgører din vejrtrækning og du kan slippe unødvendige spændinger der ligger omkring åndedrættet.

Åbent for alle uanset din erfaring med yoga

Datoer: 9/3, 16/3, 23/3, 30/3

Pris: 500

Tilmelding info@dynamicyoga.dk

Kursus3: På Skuldrene

På yogaklasser bruges skulderstand ofte som en hurtig overgang inden afspænding. Med den rigtige forberedelse og sekvensering kan de blidere variationer at omvendte stillinger på skuldrene blive en smuk praksis i sig selv. Den første halvdel af hver klasse består af et flow af yogastillinger der især går i dybden med aktiveringen af hænder, arme og rygsøjle for at lære dig den nødvendige teknik for at stå sikkert og behageligt på skuldrene. Derefter bevæger vi os gradvist op i de omvendte stillinger hvor vi udforsker forskellige variationer. Efterhånden som vi går frem vil de elever der har nået deres grænse blive tilbudt alternative hvilestillinger understøttet af tæpper og puder (restorativ yoga) Det samme gælder hvis du lige har en dag hvor omvendte stillinger ikke fungerer for dig.

Kurset er åbent for alle uanset erfaring. Elever der er godt bekendt med Dynamic Yoga vil få personlig vejledning i at udforske drop-over backbends og rotationer på skuldrene.

20/4, 27/4, 4/5, 11/5

Pris 500

Tilmelding info@dynamicyoga.dk