Vinteren går på hæld, lyset vender tilbage og de første forårsblomster titter frem. Det er nu kroppen har brug for at komme ud af vintersøvnen oug få vækket energien. Dette 6 ugers kursus fokuserer på dynamiske serier der vækker din evne til at mærke, bevæge og bruge kroppen fuldt ud. Vi lægger blidt ud og bevæger os uge for uge ind i mere dynamiske flows.

Dynamic Yoga starter i din egen krop præcis som den er i dag. Du skal hverken kunne nå dine tæer eller holde vejret for at komme ned i den dybe ende af yogaen. Kurset undervises efter en struktureret yogametode, der trin for trin tillader dig at gå dybere i din yogapraksis uden skader eller smerte. Begynder vil få et sikkert fundament for deres praksis, elever der allerede kender metoden vil få mulighed for at gå dybere.  Alle klasser er to timer lange og har max 16 deltagere. Det betyder, at der er plads og tid til dig. Hver klasse består af et flow af yogastillinger efterfulgt af en dyb afspænding. Kurset kommer med kursusmaterialer i form af  en praksisserie og en lydfil du kan  træne med derhjemme.

Mister du en kursusgang kan du erstatte op til tre klasser på holdet der kører fredag morgen 8.30-10.00 på suomisvej.

Tider og datoer. Hver onsdag kl 9.30-11.00 på følgende datoer: 6/2, 20/2, , 6/3, 13/3, 3/4  (obs: ingen undervisning den 13/2 samt 27/2)

Booking: info@dynamicyoga.dk

Pris: kr 650,-  ( 9  timers undervisning plus kursusmaterialer)

Underviser: Birgitte Gorm Hansen