saravangasanDe omvendte stilinger på skuldrene begrænses ofte til de to eller tre mest kendte variationer. Men denne gruppe af stillinger har langt flere muligheder og en hel række forberedende trin som ofte overses når vi blot bruger skulderstand til hurtigt at afslutte en yogapraksis. Denne workshop guider dig sikkert og nænsomt op på skuldrene og nærer kroppen ved at dedikere en hel praksis til denne gruppe af stillinger.

Den første halvdel af klassen forbereder dig til de omvendte stillinger på skuldrene gennem chandra namaskar (månehilsen) samt blide bagoverbøjninger. Her lærer du nogle enkle principper for at aktivere hænder, arme og rygsøjle sådan at du kan integrere skuldrene og finde dig til rette i de omvendte stillinger. Derefter bevæger vi os gradvist op på skuldrene hvor vi udforsker forskellige variationer.

Efterhånden som vi går frem vil de elever der har nået deres grænse blive tilbudt restorative hvilestillinger hvor kroppen er understøttet af tæpper og puder. Klassen slutter med en lang afspænding og en siddende meditation.

Workshoppen er for alle og undervises på dansk eller engelsk alt efter behov. Nye elever vil få en solid introduktion til de omvendte stillinger på skuldrene. Elever der allerede er godt bekendt med Dynamic Yoga vil få mulighed for at udforske drop-over backbends på skuldrene.

Yoga_07-11-201327642Booking: info@dynamicyoga.dk

Pris: 400 Kr

Sted: Metropolis bygningen på sluseholmen danner rammen om københavns smukkeste yogashala kun 20 minutter væk fra hovedbanen på cykel. Du kan også sejle til metropolis med havnebussen, tage bus 10 eller 30 eller Nærmeste station er sydhavn, nærmeste metro er bella center.

room