Et langsomt og nærende flow der trin for trin guider dig op på skuldrene og udforsker nye variationer. Den første halvdel af klassen forbereder dig til skulderstand gennem chandra namaskar (månehilsen) samt blide bagoverbøjninger. Her lærer du nogle enkle principper for at aktivere hænder, arme og rygsøjle sådan at du kan integrere skuldrene og finde dig til rette i de omvendte stillinger. Derefter bevæger vi os gradvist op på skuldrene hvor vi udforsker forskellige variationer. (foroverbøjninger, bagoverbøjninger og muligvis rotationer). Efterhånden som vi går frem vil de elever der har nået deres grænse blive tilbudt restorative hvilestillinger hvor kroppen er understøttet af tæpper og puder. Klassen slutter med en lang afspænding og en siddende meditation.

Workshoppen er for alle men undervises på dansk. Nye elever vil få en solid introduktion til de omvendte stillinger på skuldrene. Elever der er godt bekendt med Dynamic Yoga vil få mulighed for at udforske drop-over backbends og rotationer på skuldrene.

Booking: info@dynamicyoga.dk

Pris: 450 Kr

Sted: Metropolis bygningen på sluseholmen danner rammen om københavns smukkeste yogashala kun 20 minutter væk fra hovedbanen på cykel. Du kan også sejle til metropolis med havnebussen, tage bus 10 eller 30 eller Nærmeste station er sydhavn, nærmeste metro er bella center.