I forårssemesteret starter vi stille og meditativt og bevæger gradvist frem mod en mere kraftfuld og dynamisk praksis. Kurset kommer til at køre ugentligt frem til slutningen af maj måned og ligger torsdage 8.45-10-15. Forløbet er brudt op i 3 hvor kun det første er velegnet for nybegyndere og de sidste kræver nogen erfaring. Du lærer nogle værdifulde grundteknikker som kan støtte dig på de åbne klasser uanset hvilken gren på yoga-stamtræet du normalt hænger ud på. Undervejs i kurset modtager du også støtte til din egen praksis derhjemme i form af lydfiler med indtalte klasser som deles via dropbox.

Pris for hele forløbet: 1500kr.

Tilmelding klik her

Spørgsmål om booking til: louise@yogavesterbro.dk

(Ps: Ingen undervisning følgende dage: 12. Februar, 2. april, 9. april, 21. maj)

Kursus 1: Blød styrke

Dette kursus løber over 4 gange og undersøger blødhed som et bærende princip for yogaens fysiske praksis. Blødt behøver ikke betyde svagt. I yoga arbejder vi med aktive muskler og ofte i underlige stillinger der kræver arbejde at finde sig til rette i. I den proces er det vigtigt at skabe plads og støtte omkring leddene så du undgår skader og ikke bliver distraheret af smerte i din yogapraksis. Ved at træne musklerne intelligent og opbygge en større sensitivitet omkring de mere sårbare led lærer du at lytte til din egen indre stemme. Birgitte guider dig igennem fire serier der lærer dig at bruge musklerne effektivt og intelligent så din yogapraksis føles blød mens du bliver stærkere. Du skal være indstillet på at komme alle fire gange da hver klasse bygger videre på den forrige. Kurset er velegnet for alle, fra nybegyndere til de mest avancerede.

Datoer: D.29/1,  5/2,  19/2,  26/2

Pris: 500 Kr.

Kursus 2: Stående stillinger i flow

De stående stillinger i yoga er populære verden over og kendt for deres kraftfulde og energivende effekter. De aktiverer hele kroppen og træner din evne til at bevare jordforbindelsen og overblikket, selv når der er mange bolde i luften. Dette kursus guider dig trin for trin hen imod en mere lækker, blød og meditativ tilgang til de stående stillinger i yoga. Du lærer at bruge musklerne i hele kroppen, og især i fødder, ben og ryg mere effektivt så dit fundament kan støtte og styrke resten af kroppen. Med en grundig, trinvis forberedelse lærer du at give mere slip og få det fulde udbytte af de stående stillinger. Kurset kræver at du har taget kursus 1 eller at du kender Birgitte godt fra åbne klasser, workshops eller retreats.

Datoer: D. 5/3,  12/3,  19/3,  26/3,  16/4

Pris: 500 kr.

 Kursus 3: Stilhed, kraft og dynamik

Vi hilser sommeren velkommen og skruer op for intensiteten i en serie af klasser der er energigivende og mere frie i deres udtryk. På de tidligere kurser har du arbejdet mere i flow og der derfor godt forberedt på den udfordring det er at holde yogastillinger i stilhed. Vi bruger teknikkerne som din krop har integreret i de to forgående kurser og udforsker nye stående stillinger, armbalancer, åbnende bagoverbøjninger og hovedstand. Du behøver ikke kunne nogen af disse stillinger, men du skal have være med på det forudgående kurser for at kunne deltage eller have anden dybere kendskab til Birgittes undervisning.

Datoer: D.  23/4, 30/4, 7/5, 14/5, 28/5, 4/6

Pris 700 kr.