Dette kursus er for dig som gerne vil opbygge en regelmæssig progression i din yogapraksis og måske også begynde en selvpraksis derhjemme. Vi arbejder med samme gruppe flere uger i træk og giver dig mulighed for at gøre fremskridt i din egen krops tempo. Forløbet er opbygget som en  serie af dynamiske yogaklasser hvor du gradvist øger sensitiviteten, bevægeligheden og den dybe styrke i kroppen. Birgitte guider dig igennem et blidt flow af yogastillinger og små bølgebevægelser (ullola) som inviterer dig til at handle spontant på det du selv kan mærke i kroppen. På den måde bliver din praksis bliver mere selvstændig uge for uge som vi bygger videre på det du allerede har lært. Hvis du har lyst til at starte din egen praksis derhjemme bliver du støttet med korte lydfiler og billedfiler samt råd og vejledning til selvpraksis under hele forløbet. Undervisningen er progressiv så hver kursus bygger oven på det næste.

(Kurset er for dig der har været til Dynamic Yoga på drop ind hold, urban retreats, workshops, eller tidligere kurser med en Dynamic Yoga lærer. Hvis du har spørgsmål til om du kan være med så skriv til info@dynamicyoga.dk eller ring på 26169309)

Datoer: 3/9,  10./9,  17/9,  24/9  samt 1/10

Tid: Kl. 8.45-10.15

Pris: 600 DKR

Online booking  HER  – Her skal du vælge at du ønsker at tilmelde dig workshop og Dynamic yoga, hvorefter du bliver ført videre til kalenderen hvor du skal finde den dato det ønskede kursus starter og så kommer du til betaling.

spørgsmål til booking: louise@yogapåvesterbro.dk