Dette kursus er for dig som gerne bygge videre på det du har lært på drop-ind hold. Vi arbejder med samme gruppe flere uger i træk og giver dig mulighed for at gøre fremskridt i din egen krops tempo. Forløbet er opbygget som en progressiv serie af dynamiske yogaklasser hvor du gradvist øger sensitiviteten, bevægeligheden og den dybe styrke i kroppen. Birgitte guider dig igennem et blidt flow af yogastillinger og små bølgebevægelser (ullola) som inviterer dig til at handle spontant på det du selv kan mærke i kroppen. På den måde bliver din praksis bliver mere selvstændig uge for uge som vi bygger videre på det du allerede har lært. Hvis du har lyst til at starte din egen praksis derhjemme bliver du støttet med korte lydfiler og billedfiler samt råd og vejledning til selvpraksis under hele forløbet. Undervisningen er progressiv så hver kursus bygger oven på det næste.

(dette kursus kræver at du har kendskab til Dynamic Yoga Metoden fra Birgitte eller en anden Dynamic Yoga lærer. Vi anbefaler at du har været på mindst 8 drop ind klasser eller har deltaget i tidligere kurser, workshops eller retreats)

Datoer:

22. & 29. oktober

5./ 12./ 19. & 26. november

3./ 10. & 17. december

Tid: Kl. 8.45-10.15

 

Pris: 1100 kr.

BOOK HER

– Her skal du vælge at du ønsker at tilmelde dig workshop og Dynamic yoga, hvorefter du bliver ført videre til kalenderen hvor du skal finde den dato det ønskede kursus starter og så kommer du til betaling.

Spørgsmål: louise@yogavesterbro.dk