Ugentlige Drop-ind klasser hos Hamsa Yoga Studio Klerkegade 19, København K

Tirsdag 8.30: Vinyasa 1

Tirsdag 10.00: Blid Hatha

Fredag 15.00: Hatha 2

Fredag 16.30: Vinyasa 1

Ugentlig drop-ind klass3 hos Yum Yoga, Aliancevej 22, København SV

Onsdage 16.45-18.00: Open Flow Yoga

Ugentlig drop ind klasse hos Prana Yoga Shala, Magstræde 10C, København K

Fredage 8.00-9.30 starter den 14. september. (Ps: Ingen undervisning den 26/10, 2/11 og 23/11)

Kun online booking, lav en brugerprofil og køb klippekort eller månedskort hos Hamsa her , hos Yum Yoga her og hos Prana Yoga Shala her. Husk at tjekke skemaet inden du tager afsted. Du kan jævnligt finde Birgitte som vikar  i de tre centrepå andre tidspunkter i ugen.

Om Klasserne:

blid hatha  og Open Flow Yoga kombinerer vi langsomme, ikke-lineære bevægelser med nænsomme yogastillinger. Vi arbejder blidt med muskler og bindevæv, afbalancerer nervesystemet og undersøger muligheden for at slippe unødvendige spændinger. Vi praktiserer tæt på jorden og inviterer åndedrættet til at finde sin naturlige hvilepuls. Undervisningen er inspireret af Yoga Somatics og developemental movement og bruger sansetræningen fra Dynamic Yoga som grundlag.

Hatha 2 klassen i Hamsa vil der være fokus på fordybelse i teknik og mulighed for at dykker længere ned i elementer du kke finder på en typisk drop ind klasses såsom pranayama. meditation, spiraler, bandha og mere detaljerede finjusteringer i din asana-praksis.

Vinyasa 1 er kroppen i kontinuerlig bevægelse og det frie åndedræt hjælper dig til at finde meditationen i flowet. Her prioriterer Birgitte en muskulær men sensitiv praksis, hvor styrke og mobilitet udvikles nænsomt gennem enkle, gentagende bølgebevægelser (ullola). Hver klasse vil give dig en simpel teknik du kan lege videre med i din praksis. Undervisningen i Vinyasa er især inspireret af Dynamic Yoga og krydret med elementer fra Open Flow Yoga.