Ugentlige Drop-in klasser hos Hamsa Yoga Studio Klerkegade 19, København K

Tirsdag 8.30: Vinyasa 1

Tirsdag 10.00: Blid Hatha

Fredag 15.00: Blid Hatha

Fredag 16.30: Vinyasa 1

Kun online booking, lav en brugerprofil hos Hamsa her  og husk at tjekke skemaet inden du tager afsted. Du kan jævnligt finde Birgitte på vikarklasser hos Hamsa på andre tidspunkter i ugen.

På de blide hatha-klasser kombinerer vi langsomme, ikke-lineære bevægelser med nænsomme yogastillinger. Vi arbejder blidt med muskler og bindevæv, afbalancerer nervesystemet og undersøger muligheden for at slippe unødvendige spændinger. Vi praktiserer tæt på jorden og inviterer åndedrættet til at finde sin naturlige hvilepuls. Undervisningen i Blid Hatha er inspireret af birgittes egen tilgang: Open Flow Yoga samt Yoga Somatics.

På Vinyasa 1 er kroppen i kontinuerlig bevægelse og det frie åndedræt hjælper dig til at finde meditationen i flowet. Her prioriterer Birgitte en muskulær men sensitiv praksis, hvor styrke og mobilitet udvikles nænsomt gennem enkle, gentagende bølgebevægelser (ullola). Hver klasse vil give dig en simpel teknik du kan lege videre med i din praksis. Undervisningen i Vinyasa er især inspireret af Dynamic Yoga og krydret med elementer fra Open Flow Yoga.