Ugentlige Drop-ind klasser hos Hamsa Yoga Studio Klerkegade 19, København K

Tirsdag 8.30: Vinyasa 1

Tirsdag 10.00: Blid Hatha

Fredag 15.00: Blid Hatha

Fredag 16.30: Vinyasa 1

Ugentlige drop-ind klasser hos Yum Yoga, Aliancevej 22, København SV

Onsdage 8.30-9.45: Dynamic Yoga

Kun online booking, lav en brugerprofil hos Hamsa her  og husk at tjekke skemaet inden du tager afsted. Du kan jævnligt finde Birgitte på vikarklasser hos Hamsa på andre tidspunkter i ugen. Yum yoga klasser bookes her

På de blide hatha-klasser kombinerer vi langsomme, ikke-lineære bevægelser med nænsomme yogastillinger. Vi arbejder blidt med muskler og bindevæv, afbalancerer nervesystemet og undersøger muligheden for at slippe unødvendige spændinger. Vi praktiserer tæt på jorden og inviterer åndedrættet til at finde sin naturlige hvilepuls. Undervisningen i Blid Hatha er baseret på Open Flow Yoga og insoireret af Yoga Somatics og developemental movement.

På Vinyasa 1 er kroppen i kontinuerlig bevægelse og det frie åndedræt hjælper dig til at finde meditationen i flowet. Her prioriterer Birgitte en muskulær men sensitiv praksis, hvor styrke og mobilitet udvikles nænsomt gennem enkle, gentagende bølgebevægelser (ullola). Hver klasse vil give dig en simpel teknik du kan lege videre med i din praksis. Undervisningen i Vinyasa er især inspireret af Dynamic Yoga og krydret med elementer fra Open Flow Yoga.