Surya Namaskar
Undervist af Birgitte Gorm Hansen

Suryanamaskar – solhilsen – bliver ofte brugt til at åbne og styrke hele kroppen og sætte blus på energien. På yogaklasser verden over bruges elementer af serien, men oftest kun som opvarmning eller overgang mellem to stillinger. Solhilsen kan dog være en smuk meditativ praksis i sig selv hvis man giver sig tid til at nyde flowet og arbejde i kroppens eget tempo.

Flow – Lørdag 9.00-12.00 & 13.00-16.00
Vi starter med en lang, blid yogaklasse der giver dig de basale teknikker for at finde meditationen i en flow-baseret yogapraksis. Du lærer grundteknikker til at aflaste de sårbare led i kroppen og forløse åndedrættets naturlige rytme.
Om eftermiddagen udforsker vi principperne bag, som hjælper dig til at arbejde sikkert i flow så du kan tilpasse teknikkerne til din egen krops behov. Du får også en kort præsentation af alle grundstillinger i suryanamaskar-serien.
Lørdag lander blødt med en kort yogaklasse på gulvet der forløser unødvendige spændinger i kernen af kroppen og forbereder dig til næste dag.

Suryanamaskar – søndag 8.30-12.00
Søndag byder på et langt flow baseret på solhilsenen. Klassen starter med let tilgængelige variationer og bevæger sig gradvist over i mere udfordrende flows hvor bagoverbøjninger og ekstensioner kommer i fokus. Klassen ender i en lang afspænding og siddende meditation.

Alle kan være med uanset yoga-erfaring. Deltagelse søndag morgen kræver dog, at du har været med hele lørdagen. Workshoppen undervises på engelsk hvis nødvendigt.

Pris
Lørdag: Kr. 495,-
Lørdag + søndag: Kr. 695,-

Tilmelding direkte på Sattvas kalender eller på mail til reception@sattva-yoga.dk