Ordet ullola betyder bølge og betegner et mini-flow der kører i ring mellem to eller flere yogastillinger. Hvor en vinyasa er en perlerække af åndedræt og bevægelse der forbinder to statiske stillinger, er en ullola en perlekrans eller et kontinuerligt “loop” uden start eller slutpunkt. Eleven følger sin egen vejrtrækning og klassen derfor typisk arbejde asynkront med et individuelt fokus, snarere end synkront med et fælles fokus når du bruger ullola som undervisningsværktøj.

Teknikken bliver i dag undervist på flere yogalæreruddannelser i Danmark under navne som “mini-flow”, “uttulole”, “cirkulære flows” mm. Ullola som undervisningsmetode blev opfundet af Birgittes tidligere lærer Godfrey Devereux allerede i slutningen af 1990érne. I Danmark har teknikken bredt sig og bruges mest til at invitere et meditativt flow, men ullola kan også bruges som pædagogisk værktøj til at støtte elevens læring og fordybelse i åndedræt, sansning eller i teknik.

Ullola er sjove at lege med, men også rigtig udfordrende at undervise. På denne workshop deler Birgitte ud af 15+ års erfaring med at undervise ullola-bserede yogaklasser. Du får:

  • Baggrundsviden om læring, bevægelse som ligger til grund for ullola som undervisningsværktøj
  • To yogaklasser der demonstrerer brugen af ullola både i den helt blide yogapraksis og i det mere dynamisk-meditative flow
  • Tips til at bruge ullola som krydderi på dine klasser
  • Mulighed for at finpudse din verbale instruktion af ullola gennem praktiske øvelser
  • En hyggelig weekend sammen med dine fantastiske kolleger!

Workshoppen finder sted i Birgittes skønne yogalokale på Sluseholmen med plads til max. 11 personer. Du kan købe frokost på de nærliggende cafeer eller lave din egen i køkkenet. Du kan bygge videre på denne workshop med kurset i sensorisk alignment som tilbydes i starten af 2020.

Program: 

Fredag 17.00-20.00

Lørdag 13.00-18.00

Søndag 13.00-17.00

Søndag morgen 10-12.00: Mulighed for fælles selvpraksis hvis du ikke lige er ude og undervise. Dette er valgfrit og ikke en obligatorisk del af kurset.

Pris: 1399 kr. (det er ikke muligt at købe enkelte klasser)

Booking & Betingelser:

Skriv en email til Birgitte for at høre om ledige pladser. Ledige pladser bookes kun mod ikke-refunderbar betaling. Brug mobile pay 15296 eller bed om en elektronisk faktura. Hvis faktura skal udstedes til dit firma, så husk at inkludere CVR nummer og adresse i din email. Ved aflysning fra deltagere refunderes beløbet ikke. Ved aflysning fra Birgitte refunderes det fulde beløb. Du er fri til at sælge din plads videre til en anden yogalærer hvis du bliver forhindret.