laughingBirgittes undervisning går lige til hjertet af yoga. Som yogalærer vægter hun nærvær og intimitet med det liv du lever lige nu og den krop du har i dag. Hun er en top professionel og respekteret underviser og er kendt for sin særlige evne til at tale direkte til din indre sanseoplevelse. Hendes tilgang til yoga er udogmatisk, undersøgende og meditativ.

Birgitte var stadig teenager da hun faldt pladask for buddhistisk meditation. De første ti år studerede hun med en Tibetansk lama, dette lagde grunden til de næste tretten år hvor hun dedikerede sig til et intensivt studie af Dynamic Yoga med Godfrey Devereux. Hun har undervist godt 5000 timer siden hun debuterede som yogalærer i 2001 og underviser workshops, retreats og yogalæreruddannelser både i Danmark og rundt omkring i Europa. Birgitte blev en af de første internationale seniorlærere i Dynamic Yoga og fungerede som repræsentant for denne metode frem til 2015. Hun har været tilknyttet den internationale Dynamic Yoga Teacher Training som assistent og co-underviser og har også været tilknyttet som gæstelærer og censor på flere Danske yogalæreruddannelser. Dynamic Yoga metoden udgør hendes fundament som underviser men på nuværende tidspunkt ser hun ikke sig selv som en repræsentant for nogen bestemt yogaskole.

Ved siden af yogaen er Birgitte uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet og Ph.D. fra CBS og har taget grunduddanelsen som Big Mind facilitator hos sin zenlærer Genpo Roshi.

Birgitte tilbyder:

Foredrag:

Birgitte er en levende performer og formidler knivskarpt og prisbelønnet både på dansk og på engelsk. Hun taler velreflekteret og underholdende om alt hvad der ligger i grænselandet mellem psykologi og spiritualitet. Hun er en vågen stemme i debatten om mødet mellem øst og vest og hvordan forskellige kulturelle praksisser oversættes og nye praksisser opstår i den process. Med mange års erfaring fra universitetsverdenen, erhvervslivet og det spirituelle miljø er hun trænet i at finde en form der passer til ethvert publikum; både til dem der går med skjorte og slips, dem med tykke briller og dem der har bare tæer.  (se et foredrag med Birgitte her)

Enetimer:

Birgitte tilbyder enetimer i sit yogarum i København. Hun specialdesigner et struktureret forløb til dig som vil etablere en selvstændig praksis derhjemme, dig som skal støttes gennem stress eller livskriser, dig som har skader eller dig som gerne vil inspireres til at komme mere i dybden med yoga. Enetimer kan suppleres med lyd eller og billedfiler, samt email support som kan støtte dig i din egen praksis mellem hver session.

For yogalærere:

Birgitte har længe fungeret som gæsteunderviser og censor både på danske og internationale yogalæreruddannelser. Hun har inspireret rigtig mange Danske undervisere og er kendt for et højt kvalitetsniveau, en legesyg beginners mind og for at være mega nørdet på den sjove måde. Ud over hendes populære “teachers retreats” tilbyder hun workshops, efteruddannelse og skræddersyede mentorforløb for yogalærere. Birgitte er en erfaren fødselshjælper til dig der gerne vil finpudse din instruktion, have en erfaren supervisor på dine klasser eller hjælpes igennem de vanskelige passager i din udvikling som yogalærer.

Retreats:

Birgitte fandt hurtigt ud af at hun er lavet til at undervise retreats. En uge med Birgitte er en intensiv, dybtgående og hjertevarm oplevelse for livet hvor du får rigtig meget undervisning for pengene. Hun fører dig trin for trin helt ned i den dybe ende af yoga og sikkert hjem igen med 14 års undervisningserfaring og over 20 års spirituel praksis i bagagen. Hun underviser og organiserer retreats både i Danmark og i udlandet og afholder flere gange om året sine populære urban retreats i hendes eget yogarum i København. Alle hendes retreats har yoga som rygrad og supplerer med meditation eller big mind processer.

Workshops:

Birgitte har siden 2011 rejst Skandinavien og Europa tyndt med sine workshops. Hun er en vellidt gæsteunderviser og kendt for at levere undervisning af meget høj kvalitet. Hun komponerer sit fokus efter målgruppens behov og har en bred og kreativ palet af temaer som hun underviser ud fra. Hun formidler altid ud fra sin egen aktuelle erfaring med sensitivitet overfor netop de mennesker der er i lokalet.