Yoga er meget mere end at strække ud, rette op og skabe strømlinede geometriske figurer med kroppen. Enhver yogastilling rummer dynamiske spiraler der giver den liv og beskytter sårbare steder som f.eks knæ, albuer og lænd. Ved at bruge spiralerne i din praksis bliver især de stående stillinger i yoga lettere at lege med.  Workshoppen give dig en konkret erfaring med hvordan alle kroppens dele er tæt forbundne og støtter hinanden som et hele. Når du praktiserer yoga med hele kroppen følger de mere subtile og dybe effekter med af sig selv.

Workshoppen er åben for alle, uanset tidligere erfaring med yoga. (Dog er klassen søndag eftermiddag forbeholdt yogalærere).

Program:

Lørdag 10-13.00: Lang dynamisk yogaklasse der introducerer spiralerne igennem enkle symmetriske stillinger. Klassen foregår som et langt flow der afsluttes med afspænding og siddende meditation.

Lørdag 14.00-16.30: Hvordan virker det her? Guidet undersøgelse af spiralernes effekter i din egen krop. Afsluttes med 1,5 times blid yoga.

Søndag 10.00-13.00: lang dynamisk yogaklasse der afklarer spiralernes dynamik – der vil især være fokus på de stående stillinger.

Søndag 14.00-16.30 (kun for yogalærere): Hvordan underviser man i det her? Teori og praktiske eksperimenter.

Priser:

Lørdag+søndag morgen: 900,-

Hele weekenden: 1100,-

Book en plads ved at skrive til mia@mourier.dk