Stikket er trukket ud; velkommen til tre timers yoga helt tæt på.  Denne klasse tager udgangepunkt i en serie af yogastilllinger (Vinyasamuktasya-serien)  hvor flowet og rytmen er helt nede på vågeblus og  hver stiling holdes i længere tid. Serien er designet til at forløse unødvendige spændinger og tage dig dybt ind i dig selv så du kan mærke kroppens signaler og lære at handle på dem. Der fokuseres på rygliggende stillinger, siddende rotationer, bagoverbøjninger og omvendte stillinger. For dem der har brug for det, understøttes kroppen af puder og tæpper så du kan give helt slip. Sekvensen afsluttes med en lang guidet afspænding og siddende meditation.

Efter workshoppen får du en billedfil med vinyasamutkasya-serien så du kan praktisere den derhjemme hvis du har lyst. Serien er især velegnet som en praksis du kan bruge når du har kørt batterierne flade eller bare trænger til at få ro på. Alle kan være med på dynamic yoga unplugged.

Pris: 400 kr

Sted: Workshoppen foregår i Mindful House´s lyse, højloftede lokale der ligger i en stille baggård på Dronningens tværgade 6a. København K

Booking. skriv til info@dynamicyoga.dk