Midt mellem det blå middelhav og de vulkanske bjerge ligger Milelja Retreat Center som har bygget et af Europas smukkeste yogarum og har 30 års erfaring med yogaretreats. Din lærer, Birgitte Gorm Hansen, er kendt i den danske yogaverden for at levere nytænkende undervisning hvor kvaliteten er helt i top. Hver dag dykker vi dybere ned i Open Flow Yoga, en sensitiv yogaform der spænder fra det blide og restorative til det dynamiske og legende. Du sanser, styrker, bevæger, og mediterer dig ind en nærende yogapraksis du let kan tage med hjem på stuegulvet. En afslappende uge som går direkte til hjertet af yoga. Åben for alle uanset erfaring. Undervisnngen foregår på dansk eller engelsk alt efter behov.

Denne retreat er omfattet af rejsegarantifonden og bookes via Bering rejser. Du kan se flere detaljer og booke din plads her: https://www.beringrejser.dk/yogarejser/yogaferie-paa-lesbos-birgitte-gorm-hansen/

En typisk dag

Fra siddende meditation ruller vi direkte over på yogamåtten til en langsomt flydende dynamisk yogapraksis. Birgitte guider 6 sensitive morgenklasser som vækker din evne til at handle på det du mærker i kroppen mens du nænsomt øger din styrke og mobilitet trin for trin.
Efter morgenklassen serverer vores værter en stor vegetarisk brunch buffet og du kan hoppe en tur I poolen (ingen klor). Du også gå ned til den lokale strand 15 minutter fra hvor vi bor. Hvis vejret tillader det, flytter vi morgenmeditationen ned på stranden en gang eller to i løbet af ugen.
Eftermiddagene byder på blide, meditative yogaklasser der afspænder kroppen og afbalancerer nervesystemet. Vi holder fri mandag eftermiddag hvor du får tid til at gå på opdagelse i lokalområdet, vandre eller slappe af ved poolen.

Om aftenen kan du nyde den lokale landsby Molyvos og spise på en af de hyggelige tavernaer. Landsbyen ligger kun 20 minutter væk til fods og har masser af små smalle gader, gamle stenhuse og et vælg af hyggelige cafeer.

Vi har stille-tid hver dag fra kl ca. 22.00 og indtil vi mødes til yoga igen næste morgen kl 7.30. Stilhed er en mulighed for at mærke hvad der sker i dig som ugen skrider frem og du går dybee i din praksis. Du er naturligvis fri til at stille praktiske spørgsmål eller meddelelser om aftenen hvis du skulle få brug for det. Stilletid er et tilbud og absolut ikke et krav.

Hos Milelja har du mulighed for selv at supplere din retreat ved at booke din egen massage eller behandling i centerets klinik.

Hvem kan deltage

Retreaten er åben for alle uanset hvilken gren på yoga-stamtræet du normalt hænger ud på. Forløbet er omhyggeligt struktureret så du gradvist kan fordybe din kropsbevidsthed og blive mere selvstændig når du bag efter ruller yogamåtten ud derhjemme. Retreaten kræver ingen overmenneskelig styrke eller smidighed, men almindelig praktisk mobilitet er nødvendig for at kunne deltage (såsom at kunne sætte dig ned på et gulv og komme op at stå igen uden hjælpemidler eller at kunne stå på alle fire i kortere tid).

Milelja Retreat Center

Dette legendariske yoga retreat center ligger på den græske ø Lesbos. Fra husene er der kun 10 minutters gang til havet og den lille landsby Molyvos. Milelja byder på en rolig og intim atmosfære, som er perfekt til vores yoga retreats. Fra Milelja kan I nyde den storslåede udsigt til Molyvos eller bare beundre grundens gamle træer, de smukke blomster, de rustikke bygninger og det skønne landskab, som omgiver det hele.
Milelja består af tre forskellige huse, som er inddelt i værelser og lejligheder. Når du booker din plads, kan du vælge hvilken overnatningstype, du foretrækker.

Program:

Datoer 5-12. juli 2018

Dag 1: Ankomst til Milelja. Vi koordinerer lufthanvstaxa for alle deltager der sender os deres flynummer og ankomsttidspunkt senest en uge inden afgang. Du kan tjekke ind på Milelja fra klokken 14.00. Retreatcenteret har en snack klar til dig når du kommer så du kan finde dig til rette på dit værelse og få en god nats søvn.

Dag 2-7

7.40 – 8.00 Morgenmeditation eller pranayama
8.00 – 10.00 Open Flow yoga
10.00 Vegetarisk Brunch på retreatcenteret
11.00 – 17.00 Fritid, afslapning på stranden eller ved poolen eller tid til at gå op opdagelse i naturen
17.00 – 18.30 Blid eller restorativ yogaklasse (mandag fri)
18.30 Middag på egen hånd i Molyvos
22.00 Stilletid til næste morgen

Vi holder fri en eftermiddag midt på ugen så du kan planlægge en tur på øen eller slappe af.

Dag 8 Hjemrejse

8.00 Morgenmad på retreatcenteret og et sidste dyp i poolen inden tjek ud frem til klokken 10. Flyver du meget tidligt får du en lille madpakke med fra køkkenet inden du flyver hjem igen med en blød, solvarm og glad yogakrop.

Pris: Fra 6.890 kr

Prisen inkluderer

Ikke inkluderet

  • Flyrejse fra Danmark til Lesbos (se under praktisk info)
  • Massage eller andre behandlinger
  • Aftensmåltider
  • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring