Intro 1: Dynamik og flow

En serie af blide yoga-flows der kommer hele kroppen igennem. Du får en introduktion ti grundlæggende teknikker i et roligt tempo så nye elever kan koble sig på og gamle elevere får lov at lande efter sommerferien. Vi arbejde med bevægelser og stillinger der forløser åndedrættets frie rytme og giver ro i nervesystemet. Klasserne foregår i et blidt og roligt tempo som alle kan være med på.  Klasserne består af enkle yogastillinger undervist i små mini-flows med opmærksomhed på åndedrættet.

Dette kursus er åbent for at du kan komme til prøvetime og tage en ny ven med gratis hver uge. En prøvetime koster 80 kr. for alle kurser gælder det at der er max 12 elever på holdet for at sikre en undervisning af høj kvalitet med tid til den enkelte.

Datoer:

10, 17. & 24 august

7 , 14 , og 21. September

(ingen undervisning den 31. august)

Booking:

info@dynamicyoga.dk

jo backbend tailfins

 

 

 

 

KURSUS: Dyb styrke – blød kerne

Dyb styrke i de små muskler der holder kroppen stabil og rank og giver en sund styrke omkring leddene. Vi arbejder med hele kroppen men går især i dybden med muskulaturen omkring rygsøjlen. Vi kommer omkring bagoverbøjninger og ekstensioner som er nærende og styrkende for bækken, ryg og nakke. Du lærer af afspænde kernen af kroppen og få nervesystemet i ro.

Dette kursus kræver at du er tilmeldt hele forløbet. Kurset inkluderer små lydfiler som du downloader fra Dropbox, billedsekvenser af serier du kan bruge derhjemme samt support til din egen hjemmepraksis på mail eller telefon hvis du gerne vil udvikle en selvpraksis.

Datoer:

19, 26. Oktober

2, 9, 16 & 23. November

Pris: 700 kr.

Booking:

info@dynamicyoga.dk

IMG_2314

 

 

 

 

KURSUS: Næring og Ro

December kræver ofte lidt ekstra af os. Derfor har vi dedikeret dette kursus til at lade batterierne op og genopbygge kroppens ressourcer. Du bevæger hele kroppen nænsomt igennem i et blidt flow og får længere ophold i bilde yogastillinger der er støttet af tæpper og puder.

Dette kursus kræver at du er tilmeldt hele forløbet. Kurset inkluderer små lydfiler som du downloader fra Dropbox, billedsekvenser af stillinger eller serier du kan bruge derhjemme samt support til din egen hjemmepraksis på mail eller telefon hvis du gerne vil udvikle en selvpraksis.

Datoer:

30. November

7, 14 & 21. December

Pris: 500 kr.

Booking:

info@dynamicyoga.dk