Modul 2: at undervise fra kroppen

Som yogalærere har vi ofte brug for at læne os op af ydre autoriteter såsom viden, principper eller rollemodeller. Vi vil i begyndelsen altid have brug for at planlægge sekvenser, kopiere stilarter og formidle andres viden på vores klasser for at føle os sikre i rollen som underviser. Overgangen til at slippe støttehjulene og finde vores egen stemme beror på en dyb tillid til vores egen kropslige erfaring. At undervise direkte fra din krop til elevens krop kræver frihed til at eksperimentere i et trygt forum, hvor du kan slå hovedet fra og arbejde uden filter. Du får mulighed for at finpudse din instruktion med feedback fra Birgitte og får redskaber til at arbejde struktureret sammen med dine kolleger så I efterfølgende kan bruge hinanden i jeres videre udvikling. Du bliver introduceret til et sprog for undervisning, der beror på dine elevers egen kropslige intelligens og evne til at mærke kroppen, snarere end din autoritet og viden som lærer. Du vil få værktøjer til, hvordan du lærer dine elever at mærke kroppen.

Tider:

Fredag d. 20. maj: kl. 17 -20

Lørdag d. 21. og søndag d. 22. maj:

8.00-11.00 Yogaklasse med Birgitte der sætter dagens tema

11.30-13.00 præsentation af det/de undervisningsredskaber der blev brugt i morgenklassen.

14.30-18.00: træning af instruktion i små grupper, feedback og støtte til at arbejde videre på egne klasser.

Hvem kan deltage:

Du er klar til at deltage, hvis du er i gang med eller har gennemført en yogalæreruddannelse. Hvis du endnu ikke er i gang med at undervise opfordres du til at eksperimentere med venner og familie i tiden mellem de to moduler. Deltagelse i Modul 2 forudsætter, at du har været med på modul 1 og har eksperimenteret med teknikkerne fra første modul gennem egen selvpraksis, lydfiler eller online klasser med Birgitte i den mellemliggende periode.

Praktisk, booking og priser

Du skal påregne tid til hjemmearbejde (selvpraksis og undervisningsøvelser). Du modtager lydfiler fra Birgitte til at støtte din praksis hjemme.

Der er plads til 15 deltagere og  online booking hos Yoga Unfolding (www.yogaunfolding.com)

Du booker deltagelse på begge moduler, og din plads er reserveret, når du har betalt. Din booking er bindende og pengene refunderes ikke.

Spørgsmål: nadia@yogaunfolding.com