En meditativ og sensitiv praksis der tager dig dybt ind i dig selv og inviterer dig til at undersøge det din krop kalder på.


Om workshoppen:

Yoga skal føles lækkert. Ikke bare mens du gør det men også bagefter. Derfor underviser Birgitte yoga som en undersøgelse i at møde dig selv der hvor du er. Hendes undervisning tager udgangspunkt i den indre sanseoplevelse og hun instruerer med sensitivitet overfor det eleven selv kan mærke. Den fysiske praksis inviterer en funktionel og strukturel integritet der gør, at du bevæger dig med mindre anstrengelse og større nydelse både under og efter yogaklassen. Du bliver guidet med enkle, fysiske instruktioner der er lette at gå til, så du får din egen oplevelse af yogaens dybde. Det, du oplever på klasserne hedder muligvis noget på sanskrit, men hos Birgitte er det din egen kropslige erfaring der er i centrum.

På denne Open Flow Yoga workshop vil du møde en blid, dynamisk yogaform der bygger bro mellem meditation og bevægelse. Gennem sansebaserede og ikke-lineære flows, arbejder vi med yoga som en praksis der kommer indefra din egen krop. Workshoppen byder på guidet meditation og bevægelse og lidt dialog om nye bevægelser i yoga. Åben for alle, uanset erfaring.


Om underviseren:

Birgittes undervisning går lige til hjertet af yoga. Som yogalærer vægter hun nærvær og intimitet med det liv du lever lige nu og den krop du har i dag. Hun er en top professionel og respekteret underviser og er kendt for sin særlige evne til at tale direkte til din indre sanseoplevelse. Hendes tilgang til yoga er udogmatisk, undersøgende og meditativ.

Ved siden af yogaen er Birgitte uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet og Ph.D. fra CBS og har taget grunduddanelsen som Big Mind facilitator hos sin zenlærer Genpo Roshi.

Læs mere om Birgitte Gorm Hansen på www.dynamicflow.dk


Praktiske detaljer:

Dato: 26. september 2018

Tidspunkt: 18.00-21.00

Sted: YamYam i Køge

Pris: 400,00

Tilmelding: Book din plads her