Som vinteren banker på, får vi brug for ro, hvile og stilhed for at samle energi til de mange aktiviteter, vi har op til Jul. Denne serie af klasser bygger videre på de teknikker, vi har brugt i de tidligere forløb og fokuserer især på at få ro på nervesystemet gennem forløsning af bindevævet i blide flows.

Datoer: 24/11, 1/12, 8/12, 15/12

Pris 500 kr.

Spørgsmål: kontakt@yogavesterbro.dk
BOOK HER

Åben for alle der har deltaget i tidligere kurser, workshops eller retreats med Birgitte

Generel info:

På dette kursus lærer du at mærke kroppen mere tydeligt og lade yogastillingerne folde sig ud derfra. Flowet foregår i langsomme bølger, der forløser og regulerer bindevævet (fascia) og inviterer til balance i nervesystemet. En typisk klasse kombinerer simple sekvenser, hvor du flyder mellem to eller flere yogastillinger med mere spontane flows, der udforsker kroppens evne til at følge sin egen organiske bevægelse. Dette kan støtte dig i din selvpraksis, sådan at den bliver mere kreativ og baseret på kroppens behov end på at komme igennem en rutine. Det er en meditativ og sanselig praksis, der tager dig dybt ind i dig selv og inviterer dig til at undersøge det din krop kalder på lige nu.

Progressionen fra niveau 1 til 3 handler om sensitivitet og evnen til at mærke mere subtile lag af kroppen. Styrke og smidighed er en mulig sideeffekt, men ikke et mål i sig selv. Du kan bruge kurset som dit ugentlige åndehul, hvor du bare slapper af og nyder flowet eller som inspiration til at etablere en stabil og nydelsesfuld yogapraksis derhjemme.