Til dig der vil sikre at du får en stabil yogapraksis frem til sommerferien hvor du bygger videre på det du har lært gang for gang. Kurset er delt op i tre blokke. Du kan booke enkelte moduler eller tage dem sammen som et struktureret forløb på 5 måneder. Du får nogle basale teknikker som gradvist styrker og afspænder dig mens din kropsfornemmelse øges fra gang til gang. Vi lægger ud med en serie af bløde og nærende yogaklasser der giver dig ro og hvile i vintermørket. Derefter siger vi velkommen til foråret med en række meditative og flow-baserede yogaklasser. Med sommeren går ind i et avanceret forløb hvor vi åbner og udfordrer kroppen og træner den dybe stabilitet.

Tid: Torsdage kl. 8.00-9.30

Pris for hele forløbet booket inden 4. februar: 1600kr. Se datoer og priser for de enkelte kurser nedenfor.

Tilmelding hos yogavesterbro.dk er åben nu, find kurset her: http://yogavesterbro.dk/workshops/

Spørgsmål om tilmelding rettes til ilona@yogavesterbro.dk

 

Kursus 1: Ro

Fire klasser der nærer kroppen og lægger nervesystemet til ro. Vi bruger elementer fra restorativ yoga og fascial flow i en blanding af blide mikrobevægelser og stille fordybelse i støttede stillinger. På disse klasser arbejder vi især med bindevævet for at hjælpe kroppen til at slippe dybe spændinger og gammel træthed.

Datoer: 4/2, 11/2, 25/2, 3/3

Pris: 400kr.

Kurset er åbent for alle

Kursus 2: Flow

Til dig der elsker at arbejde i åndedrættets rytme. På dette kursus lærer du en række grundlæggende teknikker som støtter og styrker muskulaturen omkring dine led så du sikkert kan nyde dynamisk og flydende yogapraksis. Vi arbejder med at forløse åndedrættets naturlige rytme så du selv kan følge dit eget tempo og fordybe dig i den meditative bevægelse.

Alle kan være med, især hvis du elsker vinyasa, asthanga eller andre flow-baserede yogaformer og gerne vil lære mere.

Datoer: 10/3, 17/3, 31/3, 7/4, 14/4, 21/4, 28/4

Pris: 700kr

Kursus 3: Integration

På dette kursus tager vi den teknik du lært på kursus 2 med os i en undersøgelse af lidt mere udfordrende stillinger og flows hvor hele kroppen er aktiv. Vi undersøger hvordan stabilitet og smidighed kan integreres i en helhedtilstand (sarvangabandha). Tilmelding forudsætter at du som minimum har deltaget i kursus 2 eller har kendskab til Dynamic Yoga fra tidligere.

Datoer: 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6

Pris 700kr