laughingBirgitte er kendt for sin høje kvalitet som underviser og sin dybe dedikation til undersøgende, sansende og meditativ yoga. Hun  står for en udogmatisk, eksperimentel praksis hvor elevens egen indre oplevelse af kroppen altid er i centrum. Hendes klasser er legende, sensitive og nydelsesfulde invitationer til at elske den krop du har i dag.

Birgitte har undervist ugentlige yogaklasser siden 2001 og gennemført 5 uddannelser indenfor yoga og meditation siden hun begyndte at praktisere for snart 27 år siden. Hendes fundament som yogalærer kommer fra Dynamic Yoga med ny inspiration fra bevægelsesformer som Fascial Flow, Yoga Somatics og developemental movement.

Buddhistisk meditation har været den bærende pille i hendes praksis fra teenageårene hvor hun mødte en Tibetansk lama som blev hendes første lærer. Lige nu studerer Birgitte på 7. år hos sin zen lærer, Genpo Roshi. Ud over yogaen er Birgitte uddannet psykolog (cand. psych.) fra Københavns Universitet, Ph.d. fra CBS og proceskonsulent fra Attractor.

Birgitte har forelæst og forsket på flere Danske universiteter gennem årene og var et af de første ansigter på Danmarks største online yogaudbyder Yogavivo. Hun har gæstet flere danske yogalæreruddannelser som assistent, gæsteunderviser og censor igennem de sidste 10 år.

I dag tilbyder yogakurser, workshops, kurser retreats og kurser i erhverslivet. Hun tilrettelægger og underviser selvstændigt efteruddannelser mentorforløb og supervision for undervisere indenfor både yoga, meditationsverden. Hendes specialer er sansebaseret alignment, nytænkning af yogaens fysiske praksis samt de psykologiske og sociale dynamikker der opstår omkring rollen som yogalærer. Frem til 2015 fungerede Birgitte som seniorlærer ved Windfire School of Yoga og arbejdede en stor del af tiden i udlandet. I dag bor hun i København med sin familie og arbejder uafhængigt af yogaskole og stilart.

Birgitte tilbyder:

Foredrag:

Birgitte er en levende performer og formidler knivskarpt og prisbelønnet både på dansk og på engelsk. Hun taler velreflekteret og underholdende om alt hvad der ligger i grænselandet mellem psykologi og spiritualitet. Hun er en vågen stemme i debatten om mødet mellem øst og vest og hvordan forskellige kulturelle praksisser oversættes og influeres. Med mange års erfaring fra universitetsverdenen, erhvervslivet og det spirituelle miljø er hun trænet i at finde en form der passer til ethvert publikum; både dem der går med skjorte og slips, dem med tykke briller og dem der har bare tæer.  (se et foredrag med Birgitte her)

Facilitering og Big Mind: Birgitte tilbyder facilitering af grupper og enkeltpersoner og bruger primært Big Mind processen samt greb fra processkonsultaiton i dette arbejde. Birgittes rolle som facilitator er, snarere end at fikse, hele eller analysere, er at få dig i kontakt med dine egne ressourcer, give stemme til din indre visdom og skelneevne og hjælpe dig til at implementere dette i din hverdag. Du kan læse mere om Big Mind processen her . Du kan booke en facilitering med Birgitte ved at ringe på telefonnummeret nederst på siden.

Enetimer i yoga:

Birgitte tilbyder enetimer i sit yogarum i København. Hun specialdesigner et struktureret forløb til dig som vil etablere en selvstændig praksis derhjemme, dig som skal støttes gennem stress eller livskriser, dig som har skader eller dig som gerne vil inspireres til at komme mere i dybden med yoga. Enetimer kan suppleres med lyd eller og billedfiler, samt email support som kan støtte dig i din egen praksis mellem hver session.

For yogalærere:

Birgitte har længe fungeret som gæsteunderviser og censor både på danske og internationale yogalæreruddannelser. Hun har inspireret rigtig mange Danske undervisere og er kendt for et højt kvalitetsniveau, en legesyg beginners mind og for at være mega nørdet på den sjove måde. Ud over hendes populære efteruddannelser tilbyder hun “teachers retreats”, workshops og og skræddersyede mentorforløb for yogalærere. Birgitte er en erfaren fødselshjælper til dig der gerne vil finpudse din instruktion, have uvildig supervison på dine klasser eller hjælpes igennem de vanskelige passager i din udvikling som yogalærer.

Retreats:

Birgitte fandt hurtigt ud af at hun er lavet til at undervise retreats. En uge med Birgitte er en intensiv, dybtgående og hjertevarm oplevelse for livet hvor du får rigtig meget undervisning for pengene. Hun fører dig trin for trin helt ned i den dybe ende af yoga og sikkert hjem igen med 19 års undervisningserfaring og over 25 års spirituel praksis i bagagen.  Alle hendes retreats har yoga som rygrad og supplerer med meditation eller big mind,

Workshops:

Birgitte har siden 2011 rejst Skandinavien og Europa tyndt med sine workshops. Hun er en vellidt gæsteunderviser og kendt for at levere undervisning af høj kvalitet. Hun komponerer sit fokus efter målgruppens behov og har en bred og kreativ palet af temaer som hun underviser ud fra. Hun formidler altid ud fra sin egen aktuelle erfaring med sensitivitet overfor netop de mennesker der er i lokalet.